До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 образів вагітної модниці Вікі Радер

Ще одна відома модниця й streetstyle-зірка Віка Радер зовсім скоро стане мамою. Це буде вже її третя дитина. Нині Вікі перебуває на 40-му тижні вагітності й з дня на день народить малюка. Делікатний стан не завадив їй ділитися зі своїми підписниками модними образами й надихати дівчат на нові експерименти зі стилем. Вікі дотримується позиції, що гарною потрібно бути завжди, і особливо це хочеться робити під час вагітності. Саме тому в її гардеробі є не тільки затишні трикотажні речі, у яких можна вийти на прогулянку, а й ошатні сукні з атласу, шовку, сітки й тафти. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів модниці Вікі Радер під час вагітності.

Німецька модна інфлюенсерка Віка Радер — приклад того, що вагітність не привід забути про гарні речі. Streestyle-активістка регулярно вбирається в шовкові slip-dress, обтислий одяг з драпуванням, сукні-піджаки з ефектним декором і невагомі вбрання, подібні до солодкої вати. У гардеробі модниці є місце як люксовим брендам, так і мас-маркету. Зокрема, це і ніжно-рожева сукня Ralph & Russo, і сексуальне міні Dodo Bar Or, і подовжений жакет з кристалами Zara та об’ємна сукня-хмара H&M, яку дівчина поєднує з туфлями Saint Laurent. Крім того, Вікі любить комфортні в’язані речі, серед яких — трикотажна сукня нюдового відтінку Proenza Schouler, смугастий кардиган Khaite, трикотажний жакет Christian Dior і пальто в етнічному стилі Etro.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.