До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як і з чим ми носимо взуття цього літа: 5 найстильніших варіантів

Сукня з в'єтнамками, капрі з сабо та джинси зі слінгбеками. Це лише декілька поєднань, які роблять наше літо стильним, а спеку не такою страшною. Серед стритстайл-модниць та зірок були помічені гарні поєднання взуття з одягом під час Тижнів моди розповідаємо про 5 найстильніших.

Мідісукня + в'єтнамки

На піку відродження моди 2000-х ми звертаємося до в'єтнамок, які впевнено перейшли з пляжної моди підкорювати міські ландшафти. Цього літа ми поєднуємо в'єтнамки з довгими сукнями, щоб отримати розслаблений образ. Ідеальним варіантом для стилізації з в'єтнамками стане сукня-каптан.

Реклама

Photo: Jonathan Paciullo
Photo: Jonathan Paciullo

Капрі + сабо

Капрі стали яскравим поверненням цього сезону. Найстильніший дует з цими штанами завдовжки трохи нижче коліна створюють сабо на танкетці або мюлі.

Photo: Instagram @camillecharriere
Photo: Instagram @camillecharriere

Джинси + слінгбеки

Добре підібрана пара джинсів у тандемі зі слінгбеками створюють вишуканий образ у стилі 1950-х. Виходить як елегантний, так і комфортний результат.

Photo: Instagram @iliridakrasniqi
Photo: Instagram @iliridakrasniqi

Бермуди + рибальські сандалі

Хоча може здатися, що рибальські сандалі втрачають цього року лідерство серед босоніжок, саме вони є ідеальною компанією популярним шортам бермудам, з якими створюють дійсно модні образи.

Гейлі Бібер. Photo: Raymond Hall
Гейлі Бібер. Photo: Raymond Hall

Мініспідниця + кросівки

Коротка спідниця з кросівками є незмінно стильною парою, яка має своє місце будь-якого сезону. Влітку вдягаємо легку спідницю з улюбленими кросівками й вирушаємо підкорювати світ.

Photo: Daniel Zuchnik/Getty Images
Photo: Daniel Zuchnik/Getty Images

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.