До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня в стилі бохо + босоніжки — головна стилізація цього літа

Ось уже пару сезонів світ моди заграє із сукнями в стилі бохо. І хоча богемна сукня ніколи не зникала цілком, було лише питанням часу, коли вона знову стане одержимістю модниць. Романтичні, часом дуже барвисті, довгі сукні в стилі бохо пропонують значні зміни в модній сфері, де останнім часом панує мінімалізм. Зараз ідеальний час навчитися носити цей предмет, який вплинув на тренди літа 2024 року. Поєднуйте їх із босоніжками на пласкій підошві — улюбленим взуттям знаменитостей та streetstyle-зірок.

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Реклама

Ermanno Scervino продемонстрували, як доповнити легку плавну сукню аксесуарами. На моделі були босоніжки з ремінцями та довгі намиста. Додайте капелюх і протисонцеві окуляри для відпочинку на вихідних або дня з друзями.

Michael Kors
Michael Kors

Хоча богемний рух виник у Франції наприкінці 1840-х років, більшість людей асоціюють його з хвилею гіпі 1960-х. У той час свобода і зв'язок з природою були головними, і тканий одяг став дуже популярним. Michael Kors показали довгу білу мереживну сукню з вирізом та злегка розкльошеними рукавами. Спробуйте поєднати її з джинсовою або шкіряною курткою.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Ulla Johnson відомі тим, що додають бохо-штрихи до більшості свого одягу, і колекція сезону весна-літо 2024 не стала винятком. Барвистий квітковий дизайн запрошує вас погратися з такими стилями й вивести їх на новий рівень. Жовті босоніжки з ремінцями, додані до сукні, зберегли палітру кольорів, не відволікаючи увагу від загального образу.

Яке літо без красивих квітів?Такі вбрання, звісно, не обійдуться без пари босоніжок на пласкій підошві. Моделі на липучках повернулися, щоб викликати додаткову ностальгію у тих, хто виріс у 1990-х. Так ви отримаєте легкий і стильний образ.

Зелена максісукня — мудрий вибір для тих, кому потрібен універсальний одяг. Щоб впровадити її в офісний дрескод, просто додайте жакет і прикрашені каменями босоніжки. Або — для більш повсякденного образу — легка куртка зробить свою справу.

Довгі сукні в стилі бохо дуже романтичні, особливо з рюшами та широкою спідницею. Недарма такий романтичний образ був улюбленцем Дженніфер Лопес і Сієнни Міллер. Оскільки такі сукні мають привабливий дизайн, босоніжки на пласкій підошві ідеально пасують для балансу та не відволікають увагу від абсолютного героя вбрання.

За матеріалами Vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.