До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Монохром, бермуди та колорблок: 7 способів стильно носити класичний костюм, поки ще тепло

Наявність класичного костюма в гардеробі полегшує вибір образу для офіційної чи урочистої події, хоча насправді костюм є сучасним елементом одягу, який завжди має доречний вигляд. Цієї осені ми надихаємося трендами від культових Домів, як-от Gucci та Prada, й носитимемо різнобарвні костюми в поєднанні з шортами та спідницями адже початок осені очікується теплий. Далі розповідаємо про 7 способів стильно носити класичний костюм цього сезону.

У версії міні

Цього сезону костюм спонукає нас фліртувати й бути сміливими. Мініверсія костюма Gucci привертає увагу чуттєвістю та витонченістю. Цей ансамбль відкриває ноги, при цьому не втрачає структури та має ідеальний баланс між уявною жіночністю та маскулінною естетикою. Лофери на платформі Gucci, звісно, є найкращим взуттям.

Реклама

Gucci осінь-зима 2024/2025
Gucci осінь-зима 2024/2025

З бермудами

Шорти-бермуди є гітом літа 2024, який переходить в офіційний осінній гардероб. Так, довгі шорти стали частиною костюма — повсякденного та водночас ошатного одягу. У поєднанні зі структурованим жакетом створюється геніальний дует, якому не страшна сезонна прохолода.

Prada осінь-зима 2024/2025
Prada осінь-зима 2024/2025

Маскулінний стиль

Свідомо обраний великий розмір є запозиченням із чоловічого гардероба. Цей трюк допомагає розмити культурні та модні коди й залишитись на одній хвилі із сучасними трендами. Структуровані плечі та прямий крій — ключові елементи костюма з маскулінним шармом. Костюми Bottega Veneta є чудовим прикладом гарного балансу між силою та тендітністю. Обирайте такий костюм, якщо прагнете підкреслити власну індивідуальність грою пропорцій.

Юлія Пеліпас. Photo: Claudio Lavenia/Getty Images
Юлія Пеліпас. Photo: Claudio Lavenia/Getty Images

Костюм зі спідницею

Костюм зі спідницею — відмінний варіант для прихильниць більш традиційного стилю. Оксамитовий, твідовий чи шовковий — різні матеріали надають глибини та цікавості силуету. Також радимо сміливо поєднувати різноманітні текстури, щоб додатково акцентувати деталі.

Тилінн Нгуєн. Photo: Jeremy Moeller/Getty Images
Тилінн Нгуєн. Photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Білий костюм

Білий є втіленням вічного шику. Чи то білий лляний костюм для літнього променаду, чи то білий костюм з легкої вовни для початку осені, цей колір має ауру вишуканості. Такий костюм приваблює мінімалізмом та рівним кроєм, а ще невимушеною естетикою тихої розкоші. Носіть його з балетками та човниками.

Таму МакФерсон. Photo: Edward Berthelot/Getty Images
Таму МакФерсон. Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Червоний монохром

Червоний повертається, символізуючи силу та пристрасть, а червоний костюм чудово втілює цю тенденцію. Такий костюм завжди помітний, хоч би який крій ви обрали. Він ідеальний для тих, хто хоче поєднати традиції та сучасність. Якщо ви не готові до монохрому, нагадуємо, як носити червоні штани та почуватися впевнено.

Клер Роуз Клітер. Photo: Jeremy Moeller/Getty Images
Клер Роуз Клітер. Photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Колорблок

Колорблок — мистецтво поєднання блоків яскравих кольорів задля особливого візуального ефекту. Костюм, наприклад, може бути представлений у контрастних відтінках з поєднанням кобальтового жакета та зелених штанів. Це гарний варіант, коли хочеться мати яскравий вигляд, дотримуючись дрескоду.

Йойо Цао. Photo: Christian Vierig/Getty Images
Йойо Цао. Photo: Christian Vierig/Getty Images

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.