До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Вкорочений тренч + штани: 4 зручні поєднання для повсякденних образів

Останнім навесні та першим влітку верхнім одягом часто є тренч. Цей плащ, який полюбляють француженки та британки, має бути щорічною частиною гардероба. І вже маючи достатньо досвіду у створенні образів з довгими тренчами, пропонуємо придивитися до вкороченого варіанту культового верху. Вважаємо, що зі штанами він особливо стильний, тому саме із цього поєднання радимо почати вибір ідеального вкороченого тренча на осінь 2024. Ось 4 зручні поєднання, які пропонує vogue.ua.

З чорними джинсами та ботильйонами

Цієї осені багато модниць оберуть сторону бежевих джинсів, однак чорні джинси залишаються вічною класикою. Поєднання чорного та зеленого (останній є одним із головних кольорів осені-зими 2024/2025) має традиційний вигляд. Стильно поєднуються вкорочений тренд у відтінку хакі, прямі чорні джинси та ботильйони на низьких квадратних підборах. Тренч у відтінку хакі, до слова, є варіантом цього елементу одягу, який завжди буде на часі.

Реклама

Getty Images
Getty Images

З джинсами з принтом та яскравим светром

Осінь не означає відмову від яскравих, соковитих кольорів. І особливо це стосується початку сезону. З трендом на анімалістичні принти, можна обрати леопардові джинси або взуття. Абстрактний принт теж рахується. Що стосується светра, то гарно підібраний тренч вільного крою та з широкими рукавами легко вдягнеться зверху в'язаного джемпера, створюючи привабливу багатошаровість й дозволяючи впевнено носити тренч до жовтня.

Getty Images
Getty Images

Зі світлими штанами палаццо

Одні з головних штанів літа 2024, штани палаццо, залишаться в наших образах і у вересні. Якщо ж ви оберете модель з щільнішої костюмної тканини, то часових обмежень вдасться оминути. Широкий силует цих штанів дозволяє створити вишукані лінії, підкресливши вигини тіла, якщо зафіксувати вкорочений тренч на талії за допомогою пояса. Образ можна доповнити маленькою коричневою сумкою, протисонцевими окулярами та головним убором.

Getty Images
Getty Images

З skinny-штанами та човниками

Контроверсійне поєднання теж заслуговує на існування. Аби підкреслити фактуру тренча, вдягніть його з вузькими штанами. Штани skinny найкраще поєднуються зі взуттям на підборах — наприклад, з білими човниками. Важлива нотатка: щоб така стилізація мала гармонійний вигляд, тренч має бути крою оверсайз і сягати стегон.

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.