До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів стильно носити червоні штани цього літа

Червоний колір, емблема пристрасті, поточного сезону знайшов своє місце як у сміливих штанах, так і в монохромних образах, затвердивши себе найсміливішим кольором літа. Hermès, Burberry та Acne Studios освоїли мистецтво носіння червоного, демонструючи різні моделі, серед яких – прозорі матеріали, мереживні вставки та висока посадка. Штани ідеально поєднуються з елегантними блузами та топами, де ефектний стиль не конкурує з мінімалізмом, а розкривається в повній мірі. Vogue.ua зібрав 5 способів носити червоні штани цього літа.

Hermes
Hermes

Реклама

Burberry
Burberry

Червоні штани прямого крою + топ зі сміливим декольте

Немає нічого спокусливішого та доречнішого для спекотних днів, ніж топ зі сміливим декольте, особливо якщо він червоного кольору. Такий ефектний драпірований топ можна найліпше носити зі штанами прямого крою із завищеною посадкою, які варто римувати зі взуттям на високих підборах та відповідними протисонцевими окулярами.

Кюлоти + асиметричний топ

Gucci, Jacquemus і Hermès уже зробили червоний колір своєю візитівкою. І мінімалістичні бренди наслідують їхній приклад. The Row порушили свою звичну палітру, що складається виключно з нейтральних тонів, і наважилися представити барвисті штани. Надихнувшись, модниці взялися із завзятістю стилізувати одні з найпопулярніших модних штанів цього літа — кюлоти. Доповніть їх білою асиметричною майкою та яскраво-червоними босоніжками на високих підборах.

Червоні штани + "голий" топ

Якщо ви збираєтеся одягнути екстравагантний яскравий колір, скористайтеся його перевагою та зробіть ставку на образ, який буде сліпучим з ніг до голови. Зробіть це за допомогою топа, боді або лонгсліва з прозорих матеріалів та з психоделічним принтом, який завдяки оптичній ілюзії створює приголомшливий силует. Червоний колір штанів буде сильніше контрастувати з іншими теплими відтінками, як-от помаранчевий.

Штани карго + біла майка

Штани карго з великими функціональними кишенями були квінтесенцією моди 2000-х років, яку в цьому сезоні перейняли та переосмислили Ferragamo, Études і Private Policy. Позичивши елементи у головного тренду цього сезону, мінімалізму, зірки стритстайлу поєднують ці утилітарні штани з обтислими топами, які врівноважують об’єм низу.

Червоні штани палаццо + вільна блуза

Елегантні блузи — справжній must-have жіночого гардероба. Завдяки вільним рукавам і зав’язкам на талії вони створюють романтичний ефект. Зі свого боку, модні штани палаццо ідеально пасують і для офіційних заходів, і для щоденного вжитку. Їх також можна поєднувати з базовими футболками, сорочками та блузами з рукавами-буфами.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.