До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорний маскулінний блейзер — модна інвестиція осіннього сезону

Чорний блейзер вже давно утримує титул найуніверсальнішої речі в гардеробі — він доречний на щодень і для особливих подій. Якщо у вас в гардеробі ще немає ідеального чорного жакета чоловічого крою, то варто його придбати вже зараз, адже очікується що він буде трендом не тільки цієї осені, а й наступного сезону. Свідченням цього є нові колекції брендів сезону осінь-зима 2023/2024, де чорний блейзер з великими плечима є головним елементом образів.

Реклама

У прийдешньому сезоні Saint Laurent повернулись до естетики 1980-х із широкими плечима, Courrèges показали більш вуличний бік цього класичного одягу, а Balenciaga максимально привернули увагу фірмовим кроєм оверсайз. Лінії плечей цих блейзерів відрізняються, але є і спільні деталі: жодних обтислих силуетів, яскравих кольорів або грубого крою. Подолавши кліше, що блейзер вважається занадто класичним елементом гардероба, щоб мати стосунок до трендів, чорні жакети можуть стати секретним елементом усіх модних образів.

Saint Laurent
Saint Laurent

Courreges
Courreges

Balenciaga
Balenciaga

Знаменитості і streetstyle-зірки не гають часу та вже демонструють чорні маскулінні жакети в своїх образах. Для престуру свого майбутнього альбому You and I Ріта Ора вибрала блейзер із широкими плечима. А от Анна Делло Руссо без вагань одягла дуже великий блейзер Balenciaga як сукню на кутюрному показі бренду у Парижі. Пропонуємо не чекати осені, щоб одягнути чорний блейзер, адже він ідеально поєднується з літніми образами.

Чорний маскулінний блейзер є стильною альтернативою жакетам з вузькою талією, бо обʼємний варіант стане в пригоді частіше.Чорний блейзер чоловічого крою можна назвати еквівалентом осіннього чорного пальта, але для теплої пори. Носіть його як сукню або верхній одяг, але пам'ятайте, що важливо вибрати класичну модель, яка має основні риси сезону осінь-зима 2023/2024, а саме максілацкани, виражені плечі та оверсайз-форми. Таким чином, ви забезпечите собі позачасовий та водночас модний одяг, який можна буде потім носити постійно. Vogue.ua зібрав 10 модних чорних блейзерів чоловічого крою.

<b>SAINT LAURENT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.