До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

6 найпривабливіших поєднань топів із джинсами в стилі 1990-х

Циклічність моди заворожує. Речі, які декілька десятиліть тому вважалися другорядними або малоактуальними, нині отримують нове прочитання і вважаються наймоднішими. Таким чином вже кілька сезонів поспіль тримається тренд на стиль 1990-х. Особливо ми виокремлюємо джинси тієї декади і вважаємо, що саме час звернути увагу на сорочки, топи та блузи того часу. Ось 6 стильних поєднань топів із джинсами у стилі 1990-х, які потрібні вам цього року.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Нейтральний кроптоп

Ідеальним варіантом для звичайного дня в місті є базовий верх з коротким рукавом. Кроптоп добре поєднується із прямими джинсами з високою талією, які можна доповнити тонким ременем для візуальної рівноваги пропорцій. Взуттям для такого образу обирайте лофери або кросівки. Щоб більше підкреслити стилістику 1990-х, вдягніть спортивну кепку з логотипом.

Кендалл Дженнер. Photo: Gotham
Кендалл Дженнер. Photo: Gotham

Photo: Edward Berthelot
Photo: Edward Berthelot

Біла футболка

Біла футболка є класичним проявом мінімалізму та гранжу, характерних для 1990-х років. Культові моделі футболок Calvin Klein та Prada зробили цей елемент гардероба універсальним для усіх — від чоловіків та жінок, які захоплюються модою, до звичайних робітників та студентів, які цінують комфорт. Супермоделі того часу обирали білі футболки через привабливу щільну посадку, яка завжди була ідеальною компанією прямим синім джинсам, кросівкам, кедам Converse і великим шкіряним курткам.

Photo: Edward Berthelot
Photo: Edward Berthelot

Photo: Jeremy Moeller/Getty Images
Photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Оверсайз-жакет

Джинси прямого крою є ідеальною проміжною ланкою між вузькими та широкими джинсами, завдяки чому вони гарно поєднуються з одягом будь-якого стилю. Оверсайз-жакет натомість є завжди влучним доповненням усіх прямих штанів. Головне стилістичне правило полягає в тому, щоб надягати блейзер на сорочки та футболки нейтральних відтінків задля створення водночас вишуканого та універсального образу. Завершать таку стилізацію кросівки з круглим носком, додавши їй невимушеного ретрошарму.

Photo: Christian Vierig
Photo: Christian Vierig

Photo: Edward Berthelot
Photo: Edward Berthelot

Біла сорочка

Щоб стилізувати вишуканий образ із джинсами у стилі 1990-х, просто оберіть білу сорочку вільного крою. Сорочка є офіційним елементом стилізації, натомість прямі джинси з низькою або середньою посадкою додадуть образу розслабленості. Поєднання з сорочки та джинсів варто доповнити аксесуарами — вони мають бути майже непомітними, а ще не забудьте про чорні протисонцеві окуляри.

Photo: Claudio Lavenia
Photo: Claudio Lavenia

Вінтажна футболка з принтом

Футболки з принтом музичного альбому або написами є альтернативою однотонним футболкам. Вони допомагають створити яскравий та індивідуальний образ, а цього сезону футболки з принтами є серед найгучніших трендів. Поєднуйте їх із прямим джинсами та взуттям на низьких підборах, на кшталт kitten heels.

Ami. Photo: Gorunway
Ami. Photo: Gorunway

Каролін Мерфі. Photo: Getty Images
Каролін Мерфі. Photo: Getty Images

Майка з високим горлом

Іще одна стильна пропозиція, яку легко носити й в офіс, і на вихідних. Поєднання прямих світлих або темних джинсів із топом, що оголює плечі та закриває декольте, є збалансованим для вишуканого та комфортного вигляду. Поки тепло, взувайте босоніжки на низьких підборах або пласкій підошві, щоб гарно завершити образ.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images
Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Photo: Edward Berthelot
Photo: Edward Berthelot

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.