До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити вузькі джинси і не мати трагічний вигляд

Як носити вузькі джинси і не мати трагічний вигляд? Відповідь на це запитання — просте правило трьох слів: копіюйте Кейт Мосс. Хоча приблизно все людство почало носити скінні на початку нульових, лише Мосс вдалося вплинути на ціле покоління дівчат та хлопців й спонукати їх щодня носити джинси Topshop. Емі Вайнгаус, Алекса Чанг та Вікторія Бекхем — зірки, які особливо полюбляли такий силует джинсів, але ніхто не мав у них такий стильний вигляд, як Кейт.

Реклама

2003-й був визначним роком для Кейт Мосс, оскільки після народження дочки Ліли у вересні 2002 року модель одразу повернулась до звичного гардероба. Центральним у ньому був денім. Зокрема, вузькі джинси. Вона гуляла в них містом з візочком, комбінувала їх із високими чоботами та грубими черевиками, хутром, сумками Balenciaga Le City, Longchamp Gloucester Duffle та Mulberry Bayswater.

Кейт ніколи не була лояльною до якоїсь конкретної марки джинсів. Її часто бачили у Frame чи Rag & Bone, але, здається, в її арсеналі були десятки різноманітних пар. У традиціях нульових, Мосс любила носити скінні низько на стегнах. Також вони були правильної довжини і м'яко збиралися навколо щиколоток. В тепліші місяці Мосс любила комбінувати вузькі джинси з балетками Repetto, але чоботи — скажімо, піратські Vivienne Westwood, Alaïa або гумові Hunter — завжди були її фаворитами.

Успішність Мосс у підкоренні скінні полягає в тому, що ці джинси ніколи не були головним акцентом її образів. Вони були полотном для акцентних аксесуарів та інших предметів одягу. У 2024 році робіть як Кейт: дозвольте своїм улюбленим чоботям і тоутам домінувати в ансамблі.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.