До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряна куртка — найкраща інвестиція сезону

Ви, напевно, вже знайомі з терміном "гардеробування", який розвинувся з концепції "капсульного гардероба". Гардеробування пропагує інвестування в предмети, які збережуть реальну цінність одягу у вашій шафі, а не будуть викинуті після згасання тенденцій. В сезоні осінь-зима 2024/2025 дизайнери також захопилися цією ідеєю та представили в колекціях чимало практичних та позачасових речей, серед яких є і шкіряна куртка.

JW Anderson осінь-зима 2024/2025
JW Anderson осінь-зима 2024/2025

Реклама

"Силуети в новій колекції були взяті з мого особистого гардероба, включно з речами, які я носила знову і знову впродовж зими", — каже Супрія Леле про колекцію сезону осінь-зима 2024/2025 для свого однойменного бренду. Коли команда британського Vogue пішла на попередній перегляд колекції в Qrystal Partners — художню галерею, розташовану під студією Леле, — всю увагу було прикуто до тактильної шкіряної куртки, натхненої лижним одягом, з високим коміром, затягнутою талією та скульптурними плечима.

Supriya Lele осінь-зима 2024/2025
Supriya Lele осінь-зима 2024/2025

Шкіряні куртки з новими розмірами, текстурами й деталями з'явилися на подіумах Лондона, Мілана, Нью-Йорка та Парижа. Мотокуртка від JW Anderson із хвилястим кроєм, яка нагадувала халат епохи Відродження, була описана дизайнером як річ з "новим ностальгічним силуетом". На своєму шоу португальський бренд Marques’Almeida перевипустив свої знакові байкерські куртки з пряжками на талії. Бренд Dilara Findikoglu представив колекцією з деконструйованими маскулінними шкіряними куртками зі структурованим корсетом. У KNWLS також з'явилася велика шкіряна куртка пляшково-зеленого кольору з м’якими плечима та пухкими рукавами.

& OTHER STORIES
& OTHER STORIES

MANGO
MANGO

Деніел Лі може похвалитися тим, що представив найнезабутнішу шкіряну куртку для Burberry на Тижні моди в Лондоні. І не лише тому, що ця куртка ознаменувала повернення в колекції культового верхнього одягу бренду, а й тому, що на подіумі в ній дефілювала Мая Віграм — донька колишнього боса Лі, Фібі Файло, яка привернула увагу газет. Справедливо зазначити, що шкіряні куртки давно не мали такий привабливий вигляд, як у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Burberry осінь-зима 2024/2025
Burberry осінь-зима 2024/2025

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.