До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тетяна Соловей і Веня Брикалін прочитають лекцію про моду в умовах турбулентності

Новий тренд, який визначив образ сезону осінь-зима 2019. У межах освітньої платформи On the 6th Floor, 16 жовтня, редактори Vogue UA Тетяна Соловей і Веня Брикалін проведуть лекцію про те, як змінюється сучасна мода під впливом політичного порядку і консервативних тенденцій.


Лекція "Новий консерватизм" – про новий тренд, який визначив образ сезону осінь-зима 2019. Цього сезону стало остаточно зрозуміло, що модна повістка змінилася. Цілком логічним здається поворот від тренду на luxury-sneakers до радикально іншого образу – буржуазного, консервативного, максимально далекого від загравань з культурою неблагополучних передмість. Для ретро-цитат дизайнери вибрали період від кінця 60-х до кінця 80-х. Колекції розподілили між рафінованими зразками буржуазного шику 70-х у виконанні Celine, Nina Ricci, Chloé, Burberry, Salvatore Ferragamo і power dressing 80-х – за нього відповідають подіумні, чудово скроєні сірі брючні двійки і колекції Saint Laurent, Louis Vuitton, Marc Jacobs.

Реклама
Тетяна Соловей і Веня Брикалін припускатимуть, хто або що вплинули на зміну смаку – від модних інсайдерів (Сюзан Коллер) до політичного порядку.

Придбати квитки на лекцію можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.