До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий лад: Jacquemus осінь-зима 2019/2020

Для свого осінньо-зимового шоу Симон-Порт Жакмюс перетворив великий склад на околиці Парижа в Place Jacquemus, барвисту міську площу на півдні Франції, з неймовірною правдоподібністю (аж до зливних труб і білизни, яка сушиться на мотузках). Зачаровані скрупульозністю виконаної роботи на майданчику гості дозволили собі назвати Симона-Порта "новим Карлом Лагерфельдом". Подібні порівняння відбуватимуться частіше після смерті дизайнера, але все ж з погляду дизайну – амбіції Жакмюса обачніші, але його вміння влаштовувати прекрасне шоу гідне порівняння з майстром.

Jacquemus осінь-зима 2019/2020

Як і в більшості сезонів, Жакмюс робить відсилання до свого дитинства в сільській місцевості, а в новій колекції також надихається французьким кінематографом – безпосередньо фільмами "Мій дядечко" і "Дівчата з Рошфора". Варто відзначити, що в новій колекції дизайнер вибрав більш цілісний підхід, ніж раніше. "Я не хотів, щоб люди очікували від мене тільки чуттєвості, мені є ще багато чого сказати", – говорить він.

Реклама
Jacquemus осінь-зима 2019/2020
Jacquemus осінь-зима 2019/2020

Колекція дійсно читалася інакше. Тут були штанні костюми, комбінації спідниць і светрів, штани-кюлоти, офісний стиль, і навіть двобортні пальта, більшість з яких – натхненні робочим одягом, як продовження його чоловічої лінії.

Jacquemus осінь-зима 2019/2020
Jacquemus осінь-зима 2019/2020

Що додало колекції особливого південного настрою – так це кольори. Яскраві і насичені відтінки рожевого, оранжевого, зеленого і блакитно-синього. Що стосується аксесуарів, то в лінії було багато особистих референсів. Наприклад, сережки були змодельовані на основі захоплення дизайнера покупкою меблів на 1stdibs.com або світлинами його та матері в крихітних плексигласових оправах.

Jacquemus осінь-зима 2019/2020

Звичайно ж не колекція не залишилася без прославлених сумок Jacquemus. Цього разу Симон-Порт представив настільки маленьку сумку, що в неї влізуть хіба що AirPods. Дуже непрактичну, але абсолютно чарівну.

Переглянути всю колекцію Jacquemus осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.