До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2018: найстильніші чоловіки

2018 року багато чоловіків зі світу музики, кіно та моди здивували яскравими образами не тільки на червоних доріжках, а й стали головними героями стрітстайл-хронік. В числі модників – ексцентричний актор Езра Міллер, молода зірка Тімоті Шаламе, красунчик Девід Бекхем і багато інших знаменитостей. Vogue.ua зібрав найбільш стильно одягнених чоловіків за цей рік.

Девід Бекхем
Езра Міллер

Американський актор і музикант Езра Міллер відомий своїми неординарними образами і сміливими поєднаннями в образах. Так, на прем'єру фільму "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда" актор прийшов у пуховику-сукні з спільної колекції Moncler x Pierpaolo Piccioli та нафарбував губи помадою глибокого чорничного кольору. Для прем'єри тієї ж картини в Лондоні Міллер обрав білий total look з колекції Givenchy Couture осінь-зима 2018/19. Образ складався з білих штанів і об'ємного піджака, розшитого пір'ям, що нагадував образ сови букле з фільмів про Гаррі Поттера. Доповнив образ актор написаним заклинанням на долонях – "Авада Кедавра".

<b>Эзра Миллер</b>

Реклама
Тімоті Шаламе

Зірка Тімоті Шаламе запалилася після вдало виконаної ролі у фільмі "Називай мене своїм ім'ям" і принесла йому номінацію на "Оскара". Незважаючи на такий юний вік у Тімоті вже виробився свій стиль. Актор відомий любов'ю до монохромних образів: бездоганно скроєні костюми, з ідеальною лінією плечей, довжиною штанів і піджака в парі з недбалими кучерями – запорука його успіху на червоній доріжці.

<b>Тимоти шаламе стиль</b>

Девід Бекхем

Девід Бекхем – одна з найзнаменитіших і найбільш високооплачуваних зірок спорту, а також – відомий модник. У травні 2018-го Девіда обрали амбасадором British Fashion Council. У повсякденному житті Бекхем робить ставку на комфорт, з легкістю балансує між елегантною класикою і модними стрітстайл-образами. Білі кеди – головний гість в гардеробі Бекхема, модник одягає їх як з вільними брюками і oversized-светром, так і з класичним костюмом-двійкою, чим надає образу невимушеності.

<b>Бекхэм</b>

Раян Гослінг

Канадський актор Раян Гослінг, відомий фільмами "Ла-Ла Ленд" і "Щоденник пам'яті" на червону килимову доріжку вибирає класичні строгі костюми, а також може одягнути ідеальний смокінг. У повсякденному житті актор воліє замість класичних піджаків потерті джинсовки, замість білої сорочки – в'язаний светр з різними візерунками, а на зміну туфлям одягає зручні черевики Red Wing.

<b>райг гослинг</b>

Фаррелл Вільямс

Фаррелл Вільямс вважається одним з найстильніших чоловіків в музичному бізнесі: в арсеналі Фаррела завжди є кросівки з рідкісних колаборацій, кепка або шапка, подовжені світшоти, штани з лампасами, трендові джинси і темні окуляри. До всього цього, він ще і перший чоловік в історії модного Дому Chanel, якому випала честь рекламувати нову унісекс сумку Gabrielle.

<b>Pharrell Williams</b>

Джаред Лето

Джаред Лето – амбасадор бренду Gucci і близький друг Алессандро Мікеле є шанувальником ексцентричних і неординарних соковитих кольорів, форм і фактур італійського бренду. Музикант обирає яскраві квітчасті костюми і накидки Gucci в парі з сліпонами, прикрашеними геометричним принтом і контрастними носиками як в повсякденному житті, так і на червоні килимові доріжки. Заключним акордом є довге волосся Лето, що створює образ хіпі з 70-х років, який музиканту і fashion-інфлюенсеру дуже до лиця.

<b>лето</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.