До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Британська спадщина: Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

В останній день Лондонського тижня моди свою осінньо-зимову колекцію представив перспективний молодий дизайнер Річард Квінн.

Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

Шоу відкрила Адвоа Абоа. Модель з корінням, яке охоплює Європу і Західну Африку, уособлювала новий вид британської краси. Вона була одягнена у вечірнє пальто з тартана, за нею слідувала модель у костюмі в клітинку гусяча лапка – обидва образи відразу дали зрозуміти, що колекція досліджуватиме британську спадщину.

Реклама
Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

Незважаючи на те, що тематично дизайнер вірний рідній країні, технічно Квінн досліджує основи роботи французького модного Дому Dior, де він колись був на стажуванні. Моделі ходили по подіуму в костюмах у стилі New Look у скульптурних куртках з басками і збільшеними принтами пейслі і гусяча лапка. Потім послідували пишні сукні з широкими плечима, прикрашені дорогоцінними каменями коміри і манжети, а також пишні спідниці, що виблискували яскравими квітковими візерунками і вишивками, вузькі міні-сукні з дуже широкими рукавами кремового кольору і розкішні випускні сукні з рожевого тюлю з блискучими кристалами.

Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

Звичайно, особиста прихильність Квінна до традиційних англійських мотивів починається з квітів. Його багатогранне бачення сучасної елегантності принесло йому кілька нагород, включно з Британською премією моди за нові таланти в жіночому одязі. Тільки цього сезону його елегантність не настільки невинна, як могло б здатися. Під поверхнею його вечірнього одягу – підривна енергія, яка нагадує про бурхливе минуле Британії. Латексні боді, колготки і оперні рукавички, які ховалися під милими покритими тюльпанами жакетами і максі-сукнями 1950-х років, нагадали радикальні модні образи Лі Боуера, виконавиці, яка управляла андеграундною сценою лондонських клубів в 1980-х роках. Ця техніка нашарування була особливо ефективною для серії міні-суконь з довгими рукавами.

Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

Зважаючи на достаток малюнків і візерунків Квінн намагається здобути собі статус майстра з використання принтів, і, можливо, колись йому це вдасться. Але поки, всю увагу на себе перейняли пір'я марабу на приголомшливій весільній сукні, яка також стала чудовим прикладом використання і комбінації різних видів декору. Це був відповідний спосіб закрити шоу, а також тиждень, який був наповнений яскравими образами і сміливими рішеннями.

Richard Quinn осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Richard Quinn осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.