До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічний ремонт: спільна колекція Bobkova х Sergey Zhernov

"Робота над колекцією проходила паралельно з ремонтом в новій студії. Ідея прикрас прийшла в момент різання металевих конструкцій, мене надихнули зрізи труби, диски болгарки, троси та мотузки, на яких літають речі під стелею студії", – розповідає Христина Бобкова про те, як працювала над новою колекцією Repairs. Концепція ремонту визначила не тільки стилістику одягу, в якій поєднується маскулінність робочої уніформи і жіночність косого крою і драпіровок.

Прикраси продовжують ідею утилітарності: форми підглянуті в індустріальній естетиці лофт, але реалізовані в дорогоцінних матеріалах. Об'ємні сережки і каблучки-наладонники зроблені з міді з позолотою або срібленням з вкрапленням халцедону, гірського кришталю і турмаліну. Авторська техніка ювеліра – камені, покриті фрагментами металу, ніби пудрою – нагадала Христині присипані побілкою речі.

Реклама

"Як референс для прикрас Христина передала зріз квадратної профільної труби", – розповідає Сергій Жернов про те, як проходила робота над колекцією. Він розвинув тему, і представив ювелірні версії точильного диска, троса і зрізу квадратної труби. Результат виглядає брутально і жіночно водночас: великі сережки відтіняють тонкі ключиці, шорсткі блискучі поверхні доповнюють прості за формою прикраси, які здаються доречними і в ошатному, і спокійному дрес-коді, довгі кільця на всю долоню досить зручні, щоби носити цілий день.

<b>жернов 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.