До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних трендів прикрас з останніх Тижнів моди

Тижні моди не лише продемонстрували, який вигляд матиме модний гардероб вже через півроку, але і заклали основи модних тенденцій для прикрас. Vogue.ua вибрав сім головних дорогоцінних трендів.

Wild West
Louis Vuitton, Valentino, Marni

Головним представником тенденції під умовною назвою "Дикий Захід" стало всеможливе пір'я. Богемні та довгі, як у Marni, чи відлиті з суворого срібла, як у Valentino, вони однаково чудові для створення екстраординарних образів.

Реклама
Золоті кільця у вухах
Gucci, Louis Vuitton, Y/Project

Кільця, прикріплені різними способами навколо вух моделей на подіумах, апелюють до золотих обручів креолів. Новий погляд на ювелірну класику – ще один спосіб висловитись за допомогою прикрас.

Масивні кольє
Alberta Ferretti, Chloe, Versace

Великі кольє, прикрашені монетами та іншим великоваговим декором в новому сезоні одягаємо поверх светрів грубої в'язки, шовкових хусток та водолазок з кашеміру.

Логоманія
Chanel, Dior, Fendi

Логоманія – це тренд, який охоплює модні бренди все дужче. І якщо раніше можна було обійтися сумкою або поясом з лого, то тепер у вухах, на руках і грудях повинні горіти заповітні слова Dior і Chanel.

Body jewelry
Jacquemus, Gucci, Sacai

Геть скромність! Якщо вже прикрашати образ блискучими кристалами, то з ніг до голови. Для естетів – тонкі золоті нитки, що обвивають тіло, від Jacquemus, для тих, кому "перли дрібні" – велике каміння Gucci, яке в особливо делікатних випадках можна одягати як окремий топ.

Камені на орбіті
Dior, Erdem, Jacquemus

У новому сезоні невагомі перлини і різнокольорове велике каміння кидають виклик закону сили тяжіння. Повислі у повітрі, в мінімалістичних графічних кільцях, мінерали мають вигляд міні-планет, що рухаються по власних орбітах.

Крупные цепи
Balenciaga, Chloe, Miu Miu

Великі, важкі ланцюги – один з головних трендів майбутнього сезону. Від довгих важких ланцюгів у Miu Miu і деталей спорядження скелелазів у Balenciaga – до подвійних з гігантськими зірками у Chloé.

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.