До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рецепт дня: філе сібаса зі спаржею та пюре з батату

Сезон спаржі в самому розпалі! Цими вихідними пропонуємо спробувати рецепт від бренд-шефа ресторану Par Bar Олександра Устименка.

Філе сібаса зі спаржею, пюре з батату і соусом Том Ям

Інгредієнти:

Реклама

На 4 порції

Для риби:

2 шт. сібаса;

20 г пармезану;

10 г сухарів панко.

Для гарніру:

0,5 кг батату;

100 г бок-чоя;

350 г спаржі;

50 г вершків (30%);

50 г вершкового масла.

Для соусу:

30 г білого вина;

150 г вершків (30%);

5 г листя каффір лайма;

10 г лемонграсу;

10 г кореня імбиру;

10 г часнику;

2 г меленої паприки;

1 г солі;

1 г меленого перцю.

Приготування:

  • Для початку приготуйте соус. Для цього в сотейнику змішайте всі інгредієнти для соусу і доводіть до кипіння. Потім випарюйте соус на мінімальному вогні доти, поки його кількість не зменшиться на чверть. Готовий соус процідіть через сито в чисту ємність.
  • Для гарніру очистіть і наріжте батат великими кубиками і відваріть його в підсоленій воді упродовж 30-40 хвилин. Готовий батат перетріть на пюре, додайте вершки і вершкове масло. Посоліть і поперчіть за смаком.
  • Спаржу і бок-чой злегка "ошпарьте" в окропі і охолодіть у крижаній воді. Перед подачею спаржу слід обсмажити на грилі, а бок-чой розігріти в сотейнику з невеликою кількістю вершкового масла.
  • Щоб приготувати сібас, почистіть рибу і відокремте філе. Кожне філе розріжте навпіл і посоліть. Потім кожне філе помістіть у паніровку з суміші тертого пармезану, сухарів панко і чебрецю. Обсмажте філе сібаса з двох боків на пательні на середньому вогні упродовж 2 хвилин.
  • Для подачі викладіть на тарілку розігріте пюре батату, обсмажену на грилі спаржу і розігрітий бок-чой. Зверху на гарнір викладіть обсмажене філе сібаса, полийте рибу соусом.

Насолоджуйтесь!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.