КУПИТИ КВИТКИ

Що на сніданок: середземноморський салат з кіноа і авокадо від шеф-кухаря Зоряни Ранько

Щовихідних vogue.ua пропонує смачні і прості рецепти сніданків від українських шеф-кухарів і ресторанів. Цього разу шеф-кухар київського ресторану "Прага" Зоряна Ранько поділилася рецептом середземноморського салату з кіноа, який стане чудовим початком вихідного дня.

Може здатися незвичним починати свій день з салату, коли традиційно найкращим сніданком вважаються яйця Бенедикт, млинчики або вівсянка. Проте салат з кіноа, креветками і авокадо є чудовим прикладом нетипового сніданку, який наповнить організм поживними речовинами і енергією як мінімум до обіду.

Реклама.
Середземноморський салат з кіноа, креветками і авокадо

На одну порцію.

Інгредієнти:

Для салату:

4 великі креветки;

50 г кіноа;

50 г огірка;

50 г авокадо;

30 г мікс-салату;

Імбир, часник і спеції за смаком.

Для соусу:

10 г бальзамічного оцту;

10 г оливкової олії;

10 г апельсинового соку;

40 г крем-сиру.

Приготування:

  • Попередньо відваріть кіноа і дайте їй охолонути.
  • Креветки обсмажте з імбиром, часником і спеціями за смаком.
  • Змішайте всі інгредієнти для салату.
  • Змішайте всі інгредієнти для соусу і помістіть в окрему ємність для подачі.
  • Подавайте салат разом з соусом і теплою, підсмаженою булочкою бріош (або будь-яким хлібом на ваш смак).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.