До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове місце: ресторан Electron Corp. в UNIT.City

В інноваційному парку UNIT.City відкрився Electron Corp. — перший ресторан у форматі кафе, стритфуду, достави, корпоративного сервісу, власного виробництва, кейтерингу і take away self-service. Розміщується ресторан на першому поверсі кампусу V10.

Electron Corp. — це новий заклад від First Line Group. У меню — страви різних світових кухонь і сніданки в інтерпретації бренд-шефа мережі Вови Ташаєва, а також десерти й випічка власного виробництва. Барна карта складається з авторських коктейлів і різних типів вина. Коктейлі поділені на тематичні блоки, натхнені IT-сферою, — junior, middle і senior — і є авторською розробкою шеф-бармена Олександра Родіонова.

Реклама

Простір кафе також можна використовувати для корпоративів і тимбілдингу. На території Electron Corp. працює цех in-house, створений у колаборації з Володимиром Задиракою і One love. Тут влаштовуватимуть дегустацію кави та тематичні заходи.

"Наш гість — це сучасна людина, яка живе й насолоджується життям тут і зараз. Це житель нового міста, який усвідомлено ставиться до харчування і любить комфорт. Йому важливо, щоб було не тільки смачно й корисно, а й швидко", — говорить ресторатор і засновник мережі First Line Group Дмитро Запорожець.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.