Як пройшла pop-up вечеря у ресторані ZIA
У ресторані сучасної європейської кухні ZIA, який знаходиться у Fairmont Grand Hotel Kyiv, відбулася pop-up вечеря. Під час вечері шеф-кухар ресторану Айк Вейшторт презентував авторське меню для видатних шеф-кухарів України і світу.
Шеф-кухар ZIA Restarurant Айк Вейшторт відомий умінням кімбінувати техніки експериментальної кухні з класичними рецептами. Під час вечері Вейшторт презентував меню із чотирьох страв на вибір для шефів із Бельгії, Данії, Іспанії, Великої Британії та України. Так, у меню були представлені оленина з орзо, перепілка з морквяним гратеном, качка з селери та з грибами, судак із соусом з фуагра, сироваткою з козиного сиру та кроповим майонезом. Спеціально для шефів ресторану Humus x Hortense Айк Вейшторт представив окреме вегетаріанське меню.
Крім основних страв, гості вечора куштували закуски з цікавим поєднанням смаків: два види тартару; українські крафтові сири; ікру щуки з сиром Філадельфія, травами і вафлями з чеддера; зелений салат із сиром тет-де-муан і азіатським соусом; салат з кіноа, копченим вугром і авокадо; хамачі з фісташковим соусом.
Між гостей вечора були Чаві Донай, Бастер Тернер, Ніколас Декледт, Каролін Берт, Елеонора Баранова, Станіслав та Ганна Завертайло, Сергій Корольов та інші.