До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшла pop-up вечеря у ресторані ZIA

У ресторані сучасної європейської кухні ZIA, який знаходиться у Fairmont Grand Hotel Kyiv, відбулася pop-up вечеря. Під час вечері шеф-кухар ресторану Айк Вейшторт презентував авторське меню для видатних шеф-кухарів України і світу.

Шеф-кухар ZIA Restarurant Айк Вейшторт відомий умінням кімбінувати техніки експериментальної кухні з класичними рецептами. Під час вечері Вейшторт презентував меню із чотирьох страв на вибір для шефів із Бельгії, Данії, Іспанії, Великої Британії та України. Так, у меню були представлені оленина з орзо, перепілка з морквяним гратеном, качка з селери та з грибами, судак із соусом з фуагра, сироваткою з козиного сиру та кроповим майонезом. Спеціально для шефів ресторану Humus x Hortense Айк Вейшторт представив окреме вегетаріанське меню.

Реклама
Перепілка з моркв'яним гратеном
Оленина з орзо

Крім основних страв, гості вечора куштували закуски з цікавим поєднанням смаків: два види тартару; українські крафтові сири; ікру щуки з сиром Філадельфія, травами і вафлями з чеддера; зелений салат із сиром тет-де-муан і азіатським соусом; салат з кіноа, копченим вугром і авокадо; хамачі з фісташковим соусом.

Айк Вейшторт

Між гостей вечора були Чаві Донай, Бастер Тернер, Ніколас Декледт, Каролін Берт, Елеонора Баранова, Станіслав та Ганна Завертайло, Сергій Корольов та інші.

<b>pop-up dinner</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.