До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Мелоді Гардо виступить на Leopolis Jazz Fest

Організатори Leopolis Jazz Fest і далі оголошують програму фестивалю, який відбудеться вже 24—28 червня. На фестивалі виступить Мелоді Гардо — джазова співачка й композиторка з Америки. На фестивалі Мелані виконає треки зі свого нового альбому Sunset in the Blue.

Мелоді Гардо

Мелоді Гардо почала грати на фортепіано в дитинстві та стала однією з наймолодших піаністок з-поміж музикантів, які виступали в нічних клубах Філадельфії. Її музичний світогляд формувався під впливом джазу, фолку, року й попмузики. У 19 років Мелані потрапила в ДТП, після якої відновлювалася кілька років. Ще перебуваючи в лікарні, вона написала пісні, що згодом ввійшли до мініальбому Some Lessons.

Реклама

У 2020 році Мелоді випустила джазовий альбом Sunset in the Blue. До нього ввійшов дует зі Стінгом — трек Little Something. Почути його, а також інші гіти Мелоді Гардо зможемо вже зовсім скоро — артистка виступить у Львові 27 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.