До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші прем’єри Netflix 2021

Що дивитися на Netflix у 2021 році, розповідаємо у великому гіді vogue.ua. Тут і новий фільм "Не дивися вгору" з Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс, і драма "Малькольм і Марі" із Зендаєю, і, звісно, довгоочікуваний другий сезон серіалу "Відьмак".

"Розкопки"

Блискучі англійські актори Рейф Файнс, Кері Малліган і Лілі Джеймс грають головні ролі в драмі "Розкопки". В основі фільму — новела Джона Престона 2007 року, заснована на реальній історії. Перед Другою світовою війною багата вдова (Кері Малліган) наймає археолога (Рейф Файнс) для розкопок на території власного маєтку. Вона підозрює, що він може знайти справжні скарби...

Реклама

Не проґавте прем’єри на Netflix 29 січня.

"Малкольм і Марі"

Одна з найочікуваніших прем’єр Netflix у новому році — стильна чорно-біла драма "Малкольм і Марі" із Зендаєю й Джоном Вашингтоном ("Чорний клановець") у головних ролях. Це історія про режисера і його подругу: по суті, весь фільм вони обговорюють нову роботу героя й власні колишні стосунки. Режисер фільму — Сем Левенсон, автор популярного серіалу "Ейфорія", у якому Зендая також зіграла головну роль.

"Відьмак"

Погодьтеся, повернення Генрі Кавілла ("Бетмен проти Супермена: Світанок справедливості", "Ліга справедливості") у ролі "Відьмака" — одна з найкращих новин за останній час. Знімати другий сезон почали цього літа, і, за чутками, влітку 2021 року ми побачимо нові серії "Відьмака". Поки невідомо, коли глядачам пощастить побачити офіційний трейлер другого сезону "Відьмака". Однак спеціальний тизер до Гелловіну з попереднього сезону показав двох цікавих нових монстрів, з якими Геральту з Рівії доведеться стикнутися в нових епізодах. Чекаємо нетерпляче!

"Білявка"

Ще два роки тому Netflix оголосили, що починають роботу над байопіком "Білявка" (Blonde). Фільм про легендарну Мерилін Монро зняв Ендрю Домінік — режисер стрічки "Як боягузливий Роберт Форд убив Джессі Джеймса", байопіку-вестерну про грабіжників з Бредом Піттом у головній ролі. Мерилін Монро зіграє Ана де Армас — яскрава іспанська актриса, яку ми пам’ятаємо по фільму "Той, що біжить по лезу 2049". Сюжет заснований на романі "Білявка" Джойс Керол Оутс, який після виходу у 2000 році номінували на Пулітцерівську премію.

Diana: A New Musical

Фільм "Діани: Новий мюзикл" має довгу історію. Спершу скандальний мюзикл про розлучення Діани й принца Чарльза планували показати на Бродвеї, але через пандемію й локдаун театральну прем’єру скасували. У результаті спектакль зіграють у порожньому театрі Longacre Theatre в Лондоні, запишуть і транслюватимуть на Netflix, починаючи з 25 травня 2021 року. Британська театральна актриса Джина де Ваал з’явиться в ролі Діани, Роу Гартрампф — у ролі принца Чарльза, і дворазова лауреатка премії "Тоні" Джуді Кей, зірка мюзиклу "Привид опери", — у ролі королеви Єлизавети.

"Не дивися вгору"
BOSTON GLOBEGETTY IMAGES

Безпрецедентний акторський склад чекає на нас у новій комедії Адама Маккея ("Влада", "Гра на пониження"): Леонардо Ді Капріо, Меріл Стріп, Джона Гілл, Тімоті Шаламе, Кейт Бланшетт і Дженніфер Лоуренс. Як заявляє Netflix, "Не дивися вгору" — це комедія про двох безталанних астрономів (Дженніфер Лоуренс і Леонардо Ді Капріо), яких відрядили в "гігантський медіатур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який знищить планету Земля". Адам Маккей — майстер політичної сатири, тож напевне в стрічці буде багато аналогій із ситуацією в сучасному світі.

"Сестра Ретчед"

Один з найпопулярніших серіалів 2020 року, "Сестра Ретчед" Раяна Мерфі, повертається в новому році з другим сезоном. Про те, що стильний горор про медсестру-соціопатку Мілдред Ретчед буде продовжено на другий сезон, було ясно із самого початку — і ми тільки переконалися в цьому, коли побачили фінальну серію першого сезону. За словами виконавиці головної ролі Сар Полсон, у другому сезоні ми дізнаємося, які наслідки мали всі злі справи й злочини Ретчед...

"Піноккіо"

Netflix і Гільєрмо дель Торо, лауреат двох премій "Оскар" за стрічку "Форма води", взялися за екранізацію казки "Піноккіо" — і, судячи з перших кадрів, на нас чекає оригінальне й містичне видовище. "Піноккіо" Гільєрмо дель Торо зроблений у незвичному жанрі. Як пояснює сам режисер, це "ляльковий похмурий музичний фільм", а його події відбуватимуться в 1930-ті у фашистській Італії. В акторському складі заявлені суцільні зірки: Тільда ​​Свінтон, Еван Макгрегор, Кейт Бланшетт і Крістоф Вальц.

"Сила собаки"

Довгоочікуваний новий фільм Джейн Кемпіон, однієї з найвидатніших режисерок в історії кіно й володарки "Оскара" за стрічку "Піаніно". Її нова робота — екранізація роману "Влада собаки" Севіджа. Згідно із синопсисом, це історія двох братів, "Філа й Джорджа Бербенків, які є власниками найбільшого ранчо в Монтані. Коли Джордж одружується з удовою Роуз, що переїздить до братів на ранчо, Філ почувається зрадженим і починає проти неї війну". У головних ролях — Бенедикт Камбербетч, Елізабет Мосс (саме між їхніми героями розгорнеться головний конфлікт фільму).

"Вулиця Світлячків"

"Вулиця Світлячків" — екранізація однойменного популярного роману Крістін Ханни: історії про двох нерозлучних подруг, Таллі й Кейт, які "зустрічаються на вулиці Світлячків і залишаються нерозлучними подругами впродовж 30 років, разом переживаючи всі випробування". Жіноча дружба, що здатна подолати найскладніші перешкоди, — популярний сюжет на телебаченні, починаючи від "Сексу й міста" і закінчуючи недавньою екранізацією роману "Моя геніальна подруга" на HBO. Для Netflix "Вулицю Світлячків" екранізувала Меггі Фрідман, авторка серіалу "Відьми Іст-Енду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.