До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ейфорія" повертається: що потрібно знати про два нові епізоди серіалу

На екрани повертається "Ейфорія" — призер "Еммі" й один з найпопулярніших серіалів 2019 року. Два спеціальні епізоди вийдуть уже в грудні.

"Ейфорія"

"Ми сумували. Дві спеціальні серії "Ейфорії" вийдуть уже зовсім скоро. Перша — 6 грудня", — так лаконічно анонсувала нові епізоди шоу в інстаграмі Зендая. Як ми пам’ятаємо, другий сезон популярного серіалу HBO запланували ще рік тому, але пандемія змусила переглянути плани. Тож коли з’явиться другий сезон "Ейфорії", досі невідомо, але щоб потішити шанувальників у всьому світі, HBO випускають дві спеціальні серії — напередодні різдвяних свят.

Реклама

Нагадаємо, перший сезон "Ейфорії" вийшов улітку 2019 року, і буквально за місяць його продовжили на другий сезон. Це підліткова драма, яка розповідає про проблеми сучасних 17-річних юнаків і дівчат. Розповідь ведеться від імені Ру — 17-річної дівчини, яка має залежність від наркотиків. За роль Ру Зендая здобула цього року "Еммі" в категорії "Найкраща драматична актриса". Проєкт HBO знято за однойменним ізраїльським серіалом 2012 року, а для HBO серіал у 2019 році адаптував молодий американський актор Сем Левінсон, син знаменитого режисера Баррі Левінсона. Сем теж провів юність у наркологічних клініках, а кілька років тому йому вдалося побороти залежність від наркотиків. Сем теж провів юність у наркологічних клініках, а кілька років тому йому вдалося побороти залежність від наркотиків. Можливо, через це йому вдалося зняти такий чесний проєкт про труднощі, з якими стикаються підлітки.

"Ейфорія"

Два спеціальні епізоди стануть своєрідним втішним подарунком для тих, хто чекав на другий сезон у 2020 році. Його виробництво відклали через COVID-19 і, як повідомляє HBO, поновлять на початку 2021 року, тож два бонусні епізоди допоможуть заповнити тривалу перерву між сезонами. Перша серія, яка виходить 6 грудня, має оптимістичну назву — "Trouble Do not Last Always" ("Біда не може тривати вічно") і розгортається після того, як Ру розлучається з Джулс. У цій серії Ру святкуватиме Різдво — і своє звільнення від наркотичної залежності. Назву й дату виходу другої серії поки не розголошують. Зендая раніше заінтригувала, повідомивши, що HBO, можливо, випускатиме в ефір окремі епізоди до повноцінного наступного сезону. Ще в серпні вона сказала на Jimmy Kimmel Live !, що продюсери придумали, як тримати фанатів в інтризі до виходу другого сезону.

Зендая

Скільки сезонів на нас чекає попереду? Очевидно, що не дуже багато. "Що ж, персонажі вчаться в старшій школі, тож залишилося не так багато сезонів", — сказав у липні президент HBO Кейсі Блус. Найімовірніше, на нас чекає ще два сезони.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.