До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новинок Netflix, які не можна проґавити у 2021 році

2020 запам’ятається не тільки глобальною пандемією, а й безліччю прекрасних фільмів і шоу, які ми всі дивилися разом. У першу хвилю локдауну це був Tiger King, наприкінці літа — "Емілі в Парижі", восени — "Ребекка" і "Хід королеви", а зима почалася із четвертим сезоном "Корони". На щастя, у Netflix є не менш цікавий контент, запланований на 2021 рік. У цьому матеріалі Vogue розповідає про п’ять релізів платформи, які не можна проґавити.

"Бріджертони", 25 грудня 2020

Технічно шоу "Бріджертони" вийде не 2021 року, а на Різдво, але з огляду на все, що відбувається цього року, нам дозволено удавати, що він закінчується на кілька днів раніше. "Бріджертони" — перше ексклюзивне шоу на Netflix від суперпродюсерки Шонди Раймс, найвисокооплачуванішої телевізійниці, а також жінки, що стоїть за серіалами "Анатомія пристрасті", "Скандал" та "Як уникнути покарання за вбивство". "Бріджертони" — велика сексуальна драма, події якої відбуваються в епоху Регентства, з Джулі Ендрюс у ролі оповідачки в стилі "Пліткарки" 1800-х.

Реклама
"Білий тигр", 22 січня 2021

Пріянка Чопра Джонас грає головну роль у цій адаптації бестселера The New York Times, у якому йдеться про жорстку класову систему, що й досі панує в сучасній Індії. У фільмі розповідається історія Балрама Халвая (Адарш Гурав), сина водія рикші, який намагається хитрістю вирватися зі злиднів і домогтися успіху. "Білий тигр" цілком може виявитися ще одним претендентом на "Оскар" від Netflix.

"Малкольм і Марі", 5 лютого 2021

"Малкольм і Марі" — це "таємничий" фільм, який понад два тижні в умовах ізоляції знімав творець "Ейфорії" Сем Левінсон із Зендаєю і Джоном Девідом Вашингтоном у головних ролях. Вашингтон грає режисера, Зендая — його дівчину, а фільм зобразив ніч із їхнього життя, коли вони повертаються додому з прем’єри стрічки й розповідають одне одному про минулі любовні пригоди. Ходять чутки, що фільм духовно споріднений з блискучою "Шлюбною історією". Левінсон вирішив знімати фільм у чорно-білому форматі, що стало абсолютною протилежністю надмірно насиченому Instagram-фільтру "Ейфорії".

"Статеве виховання", 3 сезон, 2021

Зі "Статевим вихованням" та низкою інших "шкільних" шоу Netflix завоював першість у категорії найкращих підліткових драм. "Статеве виховання" повернеться з новими акторами, включно з Джейсоном Айзексом і Джемаймою Керк, відомою за роллю Джессі в серіалі "Дівчата". Керк зіграє нову директрису, покликану відродити колишню славу школи. Ми сподіваємося побачити цікаву взаємодію між нею і мамою Отіса, сексопатологинею Джин Мілберн, яку грає Джилліан Андерсон.

"Блондинка", 2021

"Блондинка" — це адаптація книги 1999 року Джойс Керол Оутс, у якій представлений вигаданий погляд на життя Мерилін Монро. Її у фільмі зіграє Ана де Армас, кубинсько-іспанська актриса, що отримала номінацію на "Золотий глобус" за головну роль у стрічці "Ножі наголо". Авторка оригінального роману Оутс недавно написала у твіттері: "Я бачила чорновий варіант адаптації режисера Ендрю Домініка, і він разючий, блискучий, дуже тривожний і, можливо, найдивовижніший. Абсолютно феміністська інтерпретація... Не впевнена, що будь-який режисер-чоловік коли-небудь домагався подібного результату".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.