До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: другий сезон серіалу "Відьмак" від Netflix

Netflix представив перші офіційні кадри другого сезону серіалу "Відьмак". Стримінгова платформа поділилася деякими фото на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Генри Кавилл во втором сезоне сериала Генрі Кавілл у другому сезоні серіалу "Відьмак"

Виробництво другого сезону фантастичного драматичного серіалу Netflix відновилося в серпні після перерви з березня через пандемію коронавірусу. Очікується, що другий сезон з восьми серій вийде в ефір у 2021 році. Генрі Кавілл, Аня Чалотра (Єнніфер) і Фрея Аллан (Цірі) повернуться в другому сезоні. До акторського складу доєднається кілька нових акторів, зокрема Крістофер Гів’ю (який зіграв Тормунда в "Грі престолів").

Реклама
Генри Кавилл во втором сезоне сериала Генрі Кавілл у другому сезоні серіалу "Відьмак"

Поки невідомо, коли глядачам пощастить побачити офіційний трейлер другого сезону "Відьмака". Однак спеціальний тизер до Гелловіна з попереднього сезону насправді показав двох цікавих нових монстрів, з якими Геральту з Рівії доведеться стикнутися в нових епізодах.

Також фанати побачили спеціальне відео для "Відьмака" під назвою Geralt's Monster Mash — це, по суті, ролик-збірник всіх істот, з якими Геральт стикнувся в першому сезоні: від мари з прем’єрного епізоду до золотого дракона Вілентретенмерта.

Що цікаво, опис до відео підносить сюрпризи. "Білий Вовк сприймає Гелловін як власне випробування. Але не спускайте з ока кілька „частувань"... ви не хочете проґавити того, що приховано", — ідеться в ньому. Якщо уважно переглянути кліп, то можна побачити двох небачених раніше монстрів, які з’являться в майбутньому сезоні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.