До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Гвінет Пелтроу в серіалі "Політик"

27 вересня на Netflix покажуть новий серіал "Політик" – з чудовим акторським складом.

Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Люсі Бойнтон і Бен Платт – найкращих з найкращих зібрав у своєму новому проєкті продюсер і режисер Раян Мерфі ("Поза", "Американська історія жахів", "Американська історія злочинів"). На перших кадрах "Політика" можна побачити Гвінет Пелтроу: за сюжетом вона виконує роль матері головного героя Пейтона Говарда, ексцентричного студента з Санта-Барбари, який з дитинства знає, що стане президентом США. Самого Пейтона грає Бен Платт, а його зарозумілу однокласницю – зірка фільму "Богемна расподія", Люсі Бойнтон.

Реклама

Деталі сюжету зберігають у таємниці, але зрозуміло, що "Політик" іронічно досліджуватиме, як президент Сполучених Штатів, або будь-який політик на світі, приходить до влади. Кожен сезон буде зосереджений на іншій політичній гонці, яку Пейтон проводить у своєму постійному прагненні дістатися Білого дому.

Відомо, що кілька епізодів "Політика" зняла Джанет Мок, письменниця і режисерка популярного серіалу "Поза". Перший сезон складатиметься із 8 епізодів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.