До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Люсі Бойнтон, кохану Рамі Малека

Рамі Малек став найкращим актором минулого року – отримав свого першого "Оскара" за роль Фредді Мерк'юрі у мюзиклі "Богемна рапсодія". Коли піднявся на сцену, він подякував творцям стрічки, музикантам групи Queen і своїй партнерці по фільму, Люсі Бойнтон, та додав у кінці, що вона вкрала його серце. Vogue.ua розповідає, що відомо про цю молоду британську зірку кінематографа.

Люсі Бойнтон і Рамі Малек

Люсі Бойнтон народилася у сім'ї відомого британського журналіста Грема Бойнтона і його дружини Адріани П'єлу. До п'яти років дівчинка жила в Нью-Йорку, а потім Бойнтони повернулися в Лондон. Її перша велика роль у кіно – драма "Міс Портер", в якій вона зіграла головну героїню фільму в юності, їй на той момент було всього 12 років, а на майданчику Бойнтон пощастило попрацювати з Рене Зеллвегер і Юеном Макгрегором. В одному з інтерв'ю Бойнтон тоді розповідала, що акторкою захотіла стати після перегляду фільму "Моя донька". Через рік їй дісталася роль у сімейній історії "Балетні туфельки", а потім трапився і перший серіал – "Розум і почуття" за романом Джейн Остін.

Реклама
Люсі Бойнтон у фільмі "Балетні туфельки"

Потім Бойнтон чимало працювала на телебаченні. Її можна побачити в епізодах таких серіалів як "Борджіа" і "Життя у квадратах". Одним з найпомітніших її появ на екрані, до ролі в "Богемній рапсодії", стала участь у детективній стрічці "Вбивство у Східному експресі". У цій кіноадаптації роману Агати Крісті вона зіграла томну і загадкову графиню Андреніо. Юна британка мала прекрасний вигляд у розкішних вбраннях у стилі 1920-х років, включно з шовковими халатами з орієнтальними мотивами і драматичними вуалями.

Люсі Бойнтон у фільмі "Вбивство в Східному експресі"

На повний голос світ про міс Бойнтон заговорив 2018 року, коли "Богемна рапсодія" вийшла на екрани. У фільмі вона зіграла Мері Остін – біляву красуню, яка стає першою коханою Фредді Мерк'юрі і потім залишається його близьким другом на все життя. Сам Рамі Малек розповідав, що в дублях разом з Бойнтон йому не доводилося грати – все відбувалося просто само собою, йому не потрібно було щось робити спеціально. А Люсі додавала, що в цій ролі її привернула насамперед динаміка, яка панувала у стосунках Фредді і Мері. Ця ж динаміка поглинула і їх з Малеком. Разом пара вже близько року, хоч і підтвердила чутки про свої стосунки тільки тепер.


Люсі Бойнтон і Рамі Малек у фільмі "Богемна рапсодія"
Люсі Бойнтон у фільмі "Богемна рапсодія"

Полюбив Люсі Бойнтон і модний світ. На церемонії "Оскар 2019" вона з'явилася у темно-фіолетовій сукні до підлоги Rodarte і миттєво заслужила порівняння з визнаною голлівудською дівою Грейс Келлі. Однак і до цього Бойнтон демонструвала не менш яскраві образи – вона часто вибирала не дуже очевидні, але виразні вбрання Gucci, Erdem, Valentino і Miu Miu. Допомагає їй з вибором речей стиліст Лейт Кларк, серед клієнтів якого також числяться Кіра Найтлі і Зої Казан. Вони роблять ставку на романтизм, але не нудний і очікуваний, а небанальний і при цьому дуже сучасний.

<b>LucyBoynton_Style</b>

Не забуває Бойнтон і про макіяж – розсипаний на повіках глітер, хитромудрі стрілки і густо підведені очі вже закохали в себе тисячі шанувальників, які чекають, який модний бренд першим зробить прекрасну Люсі своїм обличчям.

<b>LucyBoynton_MakeUp</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.