До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про новий серіал "Політик" з Гвінет Пелтроу

27 вересня на Netflix покажуть новий серіал "Політик" (The Politician) Раяна Мерфі – соціальну сатиру про те, як стають президентами в ХХІ столітті.

"Політик" – сатирична комедія про політичні амбіції одного зарозумілого парубка, що, схоже, дуже на часі. Головний герой – Пейтон Говард, студент з Санта-Барбари, який з дитинства прагнув стати президентом США. Щоправда, до цього він потрапить у найпідступніше політичне середовище, яке тільки можна уявити: середню школу Святого Себастьяна, де вчаться багаті та амбітні підлітки. Пейтона Говарда грає актор і музикант Бен Платт, його матір – Гвінет Пелтроу, а його зарозумілу однокласницю – зірка стрічки "Богемна рапсодія", Люсі Бойнтон. Також у проекті з'явиться Джессіка Ленг.

Реклама
Люсі Бойнтон

Деталі сюжету поки не розповідають, але відомо, що "Політик" глузливо вивчатиме, як президент Сполучених Штатів – або будь-який політик – приходить до влади. Кожен сезон зосередиться на політичній гонці, яку Пейтон проводить у своїй школі з метою дістатися Білого дому. Для початку герою потрібно стати президентом студентської спільноти і забезпечити собі місце в Гарварді – для цього Пейтону доведеться перехитрити своїх безжальних однокласників, але при цьому зберегти ретельно продуманий імідж.

Бен Платт

Серед творців проекту – найкращі. Так, його автор – Раян Мерфі, що створив серіали "Американська історія жахів", "Американська історія злочинів", "Ворожнеча" і "Поза". Співпродюсер серіалу – сценарист і режисер Бред Фальчук, за сумісництвом чоловік Гвінет Пелтроу, який, за чутками, вмовив Пелтроу зіграти одну з ключових ролей і таким чином повернутися в кіно (за останні три роки акторка з'являлася на екрані лише в незмінній ролі дівчини Залізної людини, Пеппер Попс, у "Людині-павуку" і "Месниках"). Також підтвердили, що Джанет Мок, письменниця і режисер серіалу "Поза", зніме кілька епізодів "Політика".

Гвінет Пелтроу

Серіал складатиметься з 10 серій і вийде вже 27 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.