До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший тизер другого сезону "Емілі в Парижі"

Чудові новини для всіх шанувальників серіалу: "Емілі в Парижі" повернеться вже 22 грудня. Netflix поділилися тизером другого сезону: у хвилинному трейлері Емілі подорожує Францією, змінює вбрання, відвідує вечірки — одним словом, насолоджується своїм новим життям у Франції.

На перших офіційних кадрах ми бачимо як завжди ошатну Емілі на тлі Ейфелевої вежі. Також на одному з кадрів з’явився кухар Габрієль, який, судячи з усього, готує романтичну вечерю для Емілі.

Реклама

Творець серіалу Даррен Стар тримає сюжет в інтризі, та все ж деякі деталі про другий сезон відомі. Зокрема, Емілі точно залишається в Парижі й нарешті призвичаюється в місті. Без сумніву, наступний сезон міститиме нові завдання для агенції Savoir, де працює дівчина, але фанати "Емілі в Парижі" справді хочуть знати, що станеться між Емілі та її сусідом Габрієлем. Щойно розлучившись з Каміллою, молодий шеф-кухар вирішив залишитися в Парижі, провівши романтичну ніч з американкою наприкінці першого сезону.

Що стосується акторів, то в другому сезоні ми побачимо Лілі Коллінз та Ешлі Парк, дует найкращих подруг, які намагаються звикнути до життя у французькій столиці. Також Лукаса Браво, він же Габрієль, і Каміллу Разат, яка грає колишню дівчину Габрієля — Каміллу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.