До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І просто так: новий тизер продовження фільму "Секс і місто"

Продовження культового серіалу "Секс і місто" дедалі ближче, а підігріти інтерес в HBO вирішили випуском нового тизера, у якому Керрі Бредшоу міркує про зміни в житті й каже: "Коли ти змінюєшся, то й місто змінюється разом із тобою". Також глядачі побачать і подруг головної героїні, колишню дружину Містера Біга й навіть нових героїв, з якими нам тільки належить познайомитися.

Реклама

Особливо символічно звучать слова Керрі Бредшоу про зміни після виходу інтерв’ю Сари Джесіки Паркер американському Vogue, у якому актриса досить різко реагує на критику з боку інтернет-користувачів, пов’язану з віком і зовнішнім виглядом головних героїнь. Нагадаємо, що під час знімання серіалу "І просто так" безліч світлин потрапляли в мережу й кожна з них зазнавала критики, мовляв, Керрі та її подруги вже не ті, а на їхнє сиве волосся неможливо дивитися. "Складається враження, що люди не хочуть, щоб ми насолоджувалися своїм віком. Ми вибираємо природне старіння і не маємо ідеального вигляду. Я знаю, яка я на вигляд. У мене немає вибору. Що мені тепер робити? Зупинити старіння? Чи просто зникнути?".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.