До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не можна пропустити у листопаді: найкращі фільми та серіали Netflix

Серед найцікавіших новинок Netflix у листопаді — драма "Влада пса" з Бенедиктом Камербетчем, мюзикл із зіркою "Людини-павука" Ендрю Гарфілдом і серіал, який обіцяє занурити в різдвяний настрій.

"Влада пса"

"Влада пса" — довгоочікувана драма оскароносної режисерки Джейн Кемпіон із зірковим акторським складом. Дія фільму відбувається на ранчо в Монтані і розповідає про двох братів, Філе (Бенедикт Камбербетч) і Джорджа Бербенка (Джессі Племонс). Джордж одружується із вдовою Роуз (Кірстен Данст), а Філ через ревнощі починає війну проти жінки. Цьогоріч стрічка "Влада пса" взяла срібного лева на фестивалі у Венеції і вважається одним із головних претендентів на "Оскар".

Реклама

11 листопада

"Тим болючіше падати"

Якщо ви любите вестерни, не пропустіть цей фільм. "Тим болючіше падати" знято в кращих традиціях жанру, а в головній ролі там один із головних претендентів на роль Бонда — Ідріс Ельба. Фільм розповідає про злочинця на ім'я Нет, який вирушає на пошуки свого давнього ворога Руфуса, який нещодавно вийшов на волю. Режисер фільму — Джеймс Семюел, у минулому музикант.

4 листопада

"Тік-так... БУМ!"

"На порозі тридцятиріччя багатообіцяючий театральний композитор намагається розібратися з любов'ю та дружбою і прагне створити щось велике, поки ще є час".

Це синопсис "Тік-так, бум!" — привабливого мюзиклу з Ендрю Гарфілдом у головній ролі. Гарфілд грає романтичного хлопця, який працює у закусочній, а ночами намагається закінчити мюзикл, написати який він мріяв усе життя. Музику до фільму створив композитор Джонатан Ларсон — це атвобіографічна історія, заснована на його особистому досвіді. До слова, це перший фільм, у якому Ендрю Гарфілд, зірка фільму "Людина-павук", співає.

12 листопада

"Ритм Різдва"

Листопад неможливо уявити без атмосферних різдвяних фільмів, а цього року на Netflix виходить повноцінний серіал, присвячений Різдву. Головні герої романтичного серіалу "Ритм Різдва" — популярний репер і журналістка, між якими виникає "сумнівна у своїй перспективності симпатія. Чи переросте це почуття у щось більше?" І якщо сюжет вам здається банальним, то варто додати, що дія відбувається в Парижі, і це абсолютно точно надає серіалу шарму.

17 листопада

"Продажі з видом на захід сонця"

Реаліті-шоу про нерухомість Лос-Анджелеса "Продажі з видом на захід сонця" вийшло на Netflix у 2019 році і швидко стало найбільш обговорюваним релізом на платформі. Шоу, продюсером якого виступив Адам Дівелло ("Голлівудські пагорби", "Місто"), розповідає про роботу Oppenheim Group — брокерську компанію, розташовану на Сансет Стріп. У центрі уваги — владні жінки-брокерки, які продають багатомільйонні особняки списку клієнтів, що складається зі знаменитостей та мільярдерів. Четвертий сезон обіцяє бути дуже яскравим і дотепним.

24 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.