До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легенди осені: Алла Барановська представляє б’юті-бокси Clipse x Kérastase

Амбасадорка гами Kérastase Blond Absolu й засновниця мережі салонів Clipse Алла Барановська представляє нові б’юті-бокси Clipse Box. Вони повністю складатимуться з продуктів Kérastase Blond Absolu, призначених для догляду за просвітленим волоссям. Виходить три типи боксів — і ми пропонуємо розпакувати кожен.

Алла Барановська

"Розуміючи прагнення й бажання мати розкішний блонд, а також проблеми, з якими стикаються власниці просвітленого волосся, — каже Алла Барановська, — ми вирішили створити бокси спеціально для білявок, що міститимуть бестселери бренду Kérastase зі спеціалізованої гами для білявок. Комплекс професійного домашнього догляду від французького розкішного бренду Kérastase тепер може з’явитися на поличці в кожної білявки. Все — у гарному оформленні та з приємним бонусом у вигляді тревелформатів для ваших подорожей".

Реклама
Алла Барановська

Vogue.ua розпитав Аллу про особливості догляду за просвітленим волоссям: власний досвід тут справді важливий.

Алла Барановська
Про особливості догляду за блондом

Звісно, всі білявки хочуть мати розкішний і доглянутий блонд, але не всі повною мірою усвідомлюють, що саме потрібно волоссю. Тут важливо прислухатися до експерта й довірити догляд стилістові в салоні. Те, що ми бачимо в люстерку, не завжди відповідає реальному запиту: проблему не завжди видно на голе око, іноді вона всередині волосся. Саме тому тільки в салоні стиліст за допомогою різних методів професійної діагностики зможе визначити проблематику й перетворити волосся за допомогою індивідуальних салонних ритуалів і правильно підібраного домашнього догляду.

Стати білявкою — сміливий крок: прояснене волосся завжди потребує ретельнішого догляду, а тому, вибираючи свої засоби, важливо звертати увагу на ті, що працюють з ламкістю, сухістю, втратою блиску й ушкодженнями. Тут неабияк згодяться гами, що спрямовані, з одного боку, на інтенсивне відновлення, а з іншого — не обважнюють пасом.

Про вимоги до засобів для догляду за блондом

Мені подобаються продукти з легкими, але водночас концентрованими формулами, що миттєво перетворюють волосся й не обважнюють, насичуючи надміру. Класно, що з’явилися новинки в легендарній гамі Kérastase Blonde Absolu. Ці засоби Cicaextreme — саме те, що треба: в них є підсилена технологія для інтенсивного відновлення пошкодженого блонду.

Багато які білявки стикаються з рудуватим або жовтим відтінком, який проявляється на пасмах між фарбуваннями. У такому разі добре мати на поличці у ванній засоби, спрямовані не тільки на догляд, а й на нейтралізацію небажаного відтінку: вони дають гарний холодний тон між фарбуваннями в салоні. Головне, не забувати ними користуватися.

Про головні секрети

Усім білявкам я щиро раджу звернути увагу не тільки на збереження кольору, а й на інтенсивне відновлення, зволоження й догляд, які так потрібні для ушкодженого просвітленого волосся. Важливо дотримуватися простих чітких правил і підбирати ритуали для догляду вдома і в салоні спільно зі стилістом.

У салоні вибирайте спеціальні ритуали догляду за блондом. Я рекомендую ритуал Kérastase Blonde Absolu, коли стиліст послідовно наносить на пасма засоби з гами, що перетворюють волосся, і індивідуальний коктейль Fusio-Dose для миттєвої трансформації кучерів.

Для домашнього догляду ліпше вибирати гами, спеціально призначені для просвітленого волосся. Kérastase Blonde Absolu дає змогу отримати унікальний домашній догляд — як удень, так і вночі, поки ви спите.

Бокс Kérastase х Clipse
Blond Box №1

Це найоб’ємніший і найрозкішніший бокс з усіх. До нього ввійшли три повнорозмірні флакони: Зволожувальний шампунь-ванна Bain Lumiere для просвітленого й мельованого волосся, маска Masque Cicaextreme для глибокого відновлення чутливого просвітленого волосся, нічна сироватка Serum Cicanuit для відновлення просвітленого волосся. І три засоби Kérastase в дорожньому форматі, які так зручно брати із собою в подорожі, не відмовляючи своєму волоссю у звичному комфортному догляді: шампунь-крем Le Bain Cicaextreme для ультразволоження й відновлення просвітленого волосся, маска Masque Cicaextreme для глибокого відновлення чутливого просвітленого волосся, зміцнювальна олія-концентрат Huile Cicaextreme для просвітленого й мельованого волосся.

Blond Box №2

Наповнення боксу — практичне й вичерпне: два повнорозмірні засоби для щоденного догляду за просвітленим волоссям, щоб зберігати на поличці у ванній: зволожувальний шампунь-ванна Bain Lumiere для просвітленого й мельованого волосся та інтенсивний зміцнювальний засіб Cicaflash для просвітленого й мельованого волосся. А також два засоби Kérastase Cicaextreme в дорожньому форматі: шампунь-крем Le Bain Cicaextreme для ультразволоження і відновлення просвітленого волосся і маска Masque Cicaextreme для глибокого відновлення чутливого просвітленого волосся.

Blond Box №3

Це лаконічний бокс, що містить розкішні засоби для догляду й доповнений приємними компліментами у вигляді мініатюр продуктів Kérastase. До нього ввійде легендарний засіб бренду, що вийшов у лютому 2021 і встиг полонити серця, — нічна сироватка для відновлення просвітленого волосся Blond Absolu Serum Cicanuit у повному форматі, а також два travel size продукти Kérastase Cicaextreme: шампунь-крем Le Bain Cicaextreme для ультразволоження й відновлення просвітленого волосся і маска Masque Cicaextreme для глибокого відновлення чутливого просвітленого волосся.

Придбати Clipse Box можна тут:

Clipse Київ

Clipse Липки


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.