До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як красиво стилізувати стрижку боб: ідеї з Instagram

Як стилізувати найбільш трендову стрижку останніх років, підказує Instagram.

Боб має шикарний вигляд сам по собі. Ця стрижка гарна в будь-якому віці і з будь-яким овалом обличчя, при будь-якому зрості і структурі волосся. Залежно від особистого бажання, догляд за бобом може як починатися, так і завершуватися на стадії wash and go. І в цьому його принадність.

Реклама

Дивовижно, але навіть у розпал пандемії ця стрижка залишалася на піку популярності. Ми не боялися діяти рішуче, прощаючись з відрослими сантиметрами волосся, щоб домогтися ідеального зрізу на рівні підборіддя. Найгучніше заявив про себе французький боб — це стандартне каре, довжина якого може бути як на рівні вух, так і майже досягати плечей. Французьким його називають завдяки укоріненому сприйняттю стилю француженок як невимушеного і елегантного водночас.

Минулий рік виявився часом теорії, коли ми підбирали довжину відповідно до структури волосся, вибирали здоровий догляд і ніби готували своє волосся до чогось великого — короткої стрижки. І хоча у випадку з бобом завжди є чому повчитися — постійне вдосконалення, до слова, і робить цю стрижку ідеальним вибором — здається, зараз саме час навчитися прикрашати свій боб красиво, стильно і з характером.

Шпильки, кліпси, стрічки, обручі, хустинки — все, що можна закріпити або зав'язати на волоссі, може стати доречною прикрасою наймоднішої стрижки останніх років.

Але і саме волосся може стати чудовим аксесуаром, якщо довжина дозволяє заплести косички або зібрати частину волосся в пучок.

Окремий тренд яскраве фарбування. Так, стрижка, що кілька десятиліть поспіль утримує лідерство, стає полотном. Всі кольори веселки або лаконічне виділення кінчиків контрастним відтінком вибирати вам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.