До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як у француженок: 4 кроки до ідеального догляду за волоссям

За недбалістю й легкістю французьких кучерів ховається велика праця. Стиліст Адам Рід виділив чотири головні кроки, щоб волосся мало доглянутий вигляд, але не занадто.

Photo: Kirstin Sinclair/Getty Images
Доглядайте за текстурою

"Волосся француженок завжди вирізняється текстурою, тому важливо вибрати правильний засіб, щоб підготувати волосся. Мені подобається використовувати олію для волосся L'Oréal Professionnel Mythic Oil".

Реклама
Тепер праймер

"Поверх олії використовуйте засіб, що додасть волоссю структури. Якщо потрібно більше об’єму, я використовую спрей Larry King Volumising Hair Mist. Для м’якого покриття, яке триматиме форму, я використовую L'Oréal Professionnel Techni.ART Pli Shaper, а для пляжної укладки вибираю Beach Waves L'Oréal Professionnel. Головне, хоч що ви робите, не спокушайтеся перевантажити волосся продуктом, оскільки ризикуєте зробити укладку занадто „посадженою"".

Photo: Getty Images
Для сушіння вибирайте більшу насадку

"Потім варто висушити волосся, але уникайте грубого сушіння. Використовуйте велику круглу насадку для фена, щоб сформувати потрібну структурність основної маси волосся. Це означає, що волосся матиме невимушений і не безладний вигляд. Далі я використовую інструмент для завивання, щоб створити додаткову хвилю перед нанесенням текстурувального спрею. Проведіть нагрітими щипцями по волоссю й переконайтеся, що завиваєте волосся нерівномірно".

Зачешіться

"Зачешіться щіткою із широкими зубцями з нанесеним на них спреєм, який ви використовували після завивання. Потім можна нанести на волосся засіб, який підтримуватиме отриманий ефект ідеальної недбалості".

Текст: Lauren Murdoch-Smith

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.