До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 жіночих стрижок для будь-якого віку

Незалежно від віку, процес вибору стрижки завжди пов’язаний з безліччю питань. Але в 50 жінка часто починає замислюватися: зробити коротку зачіску чи залишити довге волосся. На прикладі знаменитостей ми вибрали 5 жіночих стрижок, на які потрібно звернути увагу.

Дайте змогу вашій піксі відрости

Якщо ви збираєтеся переходити з короткого волосся на довге, то піксі — чудова стрижка, щоб почати зміни, оскільки у "відрослому" стані вона має органічний вигляд, а догляд за нею не потребує надзвичайних зусиль. З довжиною піксі ви можете всього лише вимити волосся й дати йому висохнути самому або допомогти феном — відмовтеся від спеціальних засобів для укладання й ви дістанете ідеальну зачіску. Секрет цієї стрижки в багатошаровості й особливій фактурі, коли є і об’єм, і рух, і вкорочена довжина.

Реклама
Сінтія Ніксон
Короткий боб з акцентами

Одна річ, яку багато жінок не беруть до уваги під час стриження волосся, це те, що чубчик може змінити все. Так, коротка лінія, що облямовує обличчя, підкреслює переваги й молодить. Короткий боб — це надання волоссю життєвої сили за допомогою каскадності й підтримання довжини на рівні щелепи.

Кейт Бланшетт
Не стригтися

Що ми маємо на увазі під "неохайним виглядом"? Ідеться про навмисно розпатлане волосся, яке має вигляд, ніби ви щойно прокинулися. Для потрібного ефекту, дайте змогу волоссю відрости до ключиць, а потім потрібно трохи стоншити його в майстра, прибравши в такий спосіб візуальну вагу з кінчиків волосся. Це досягається через додавання тонких рівнів, які надають стрижці водночас і легкості, і об’єму.

Джулія Робертс
Волосся середньої довжини

Ця стрижка орієнтована на довжину. Наприклад, 51-річна Дженніфер Еністон не перестає показувати публіці своє волосся середньої довжини, що є прямим свідченням того, що довге волосся можна носити в будь-якому віці. Як же створити таку стрижку? Вся таємниця в багатошаровій текстурі волосся й різних відтінках, які додають потрібні об’єм і легкість. Якщо ви хочете спробувати цю стрижку, тоді не забудьте додати світліших відтінків або пофарбуйте волосся в техніці балаяж.

Дженніфер Еністон
Довгий боб

Це одна з позачасових стрижок. Її можна носити "гладкою" й об’ємною, а косий чубчик або прямий проділ додадуть їй нового настрою. Волосся має спадати в напрямку до плеча або підборіддя. Для 3D-ефекту можна пофарбувати різними відтінками.

Дженніфер Лопес

За матеріалами: vogue.de

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.