До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних зачісок літа, які варто приміряти

Від мікробобу, який уже потрапив у списки головних трендів, до локонів нижче пояса і природних кучерів прийдешнім літом ми побачимо різноманітність стрижок (і ви напевно станете власницею однієї з них). Ось 5 головних зачісок літа 2021, які можна носити вже зараз.

Photo: instagram.com/sophiaroe
Нижче пояса
Photo: instagram.com/preciousleexoxo

Представниці родини Кардашьян практично завжди носили волосся нижче пояса, але ця тенденція стала дійсно популярною лише кілька місяців тому. Від шоу Valentino Haute Couture весна 2021, де довге волосся моделей вільно спадало з плечей, до таких зірок, як Дуа Ліпа і Lizzo на церемонії вручення "Греммі" — здається, довге волосся стане новим хітом поточного сезону. І хоча цей тренд не можна назвати "стрижкою", його реально домогтися за умови терпіння (або спеціальних маніпуляцій).

Реклама
Photo: instagram.com/kimkardashian
Піксі
Photo: instagram.com/zoeisabellakravitz

Від Одрі Хепберн до Джуді Денч, не можна заперечувати "культовість" піксі. Цієї весни багато хто прагнутиме позбутися зайвого волосся, а разом з тим і зайвих емоцій, що накопичилися за рік, і для цього не знайдеш більш підходящої стрижки, ніж піксі. Залишилося вибрати стиль: гладенька і ультракоротка піксі, як у Єви Апіо, чи класичний ельфійский стиль, як у Зої Кравіц.

Photo: instagram.com/evssofficial
Мікробоб
Photo: instagram.com/wolfishglow

Французький або "мікро", наша одержимість бобом, що не потребує особливого догляду, не слабшає. Щоб виконати цю стрижку ідеально, потрібно прийняти природну текстуру волосся, виконуючи зрізи відповідно до його особливостей, підлаштовуючись під структуру волосся, що в'ється, і наявні "недосконалості", створюючи індивідуальний характер зачіски. Насправді, чим більше особливостей має волосся, тим кращим буде результат.

Photo: instagram.com/deborabrosa
Photo: instagram.com/graceghanem
Афро
Photo: instagram.com/megan.milan

Як нещодавно розповів перукар Вернон Франсуа британському Vogue, 2020 рік став часом прийняття природної текстури волосся багатьма його клієнтами. Що буде в 2021-му? Любов до пишного і природного волосся посилюватиметься, тому ми будемо бачити дедалі більше афрокучерів.

Photo: instagram.com/dojahenshaw
Чубчик у стилі 1970-х
Photo: instagram.com/maralafontan

Рішення зробити чубок — це практично обряд посвячення після розриву взаємин. Цього року ми розлучаємося з 2020-м і всім тим, що ми пережили за останні 12 місяців, тому, можливо, чубчик — це саме той рішучий крок, який потрібно зробити прямо зараз. Спокусливий французький чубчик, що віддає данину поваги 1970-м, стане чудовим рішенням для поточного весняно-літнього сезону. Час зробити цей крок.

Photo: instagram.com/tonihaswell

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.