До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна прийшла: зачіски, про які можна тільки мріяти

Весна прийшла — нам потрібен вітер у волоссі.

Сережки: Saskia Diez. Боді: Zeynep Ar çay

"Краса не завжди має стосунок до реальності, — каже найвідоміший стиліст з питань зачісок у світі Гвідо Палау. — Іноді краса — це просто фантазія".

Реклама

Грецька богиня

Дівчата з укладками, як у грецьких богинь, вийшли на подіуми на показі Erdem. Стиліст шоу Ентоні Тернер каже, що його надихали образи початку 1900-х. Щоб створити м’які, розпушені кучері, він використав соляний спрей, потім висушив волосся феном і додав трохи сухого шампуню, щоб укладка не здавалася надто вже першотворчою.

Топ: Jacquemus. Прикраси: Sevigné
Топ: Jacquemus. Прикраси: Sevigné

Неоромантизм

Локдаун загострив потяг до романтики. На подіумах дедалі більше неоромантичного вбрання, до якого пасують легковажні кучері.

Сережки: Saskia Diez. Жакет: Balmain
Сережки: Saskia Diez. Жакет: Balmain

Мадам Помпадур

Високі зачіски, які однаково прекрасні в будуарі й на вулиці, і однаково вдало римуються із шовковими піжамами й затишним трикотажем, — великий тренд весни.

Сережки: Saskia Diez. Боді: Zeynep Ar çay

Home Made

Трохи накрутити, трохи розкошлати, але не дуже: наймодніші зачіски сезону — такі, наче їх робили вдома за допомогою бабусиних бігуді або давно забутого стайлера.

Топ: Gucci

Lady Like

Як у першої леді на обкладинці Vogue — така зачіска потребує приводу й умілих рук стиліста. Але вигляд має, звісно, фантастичний.

Топ ліворуч: Dorothee Schumacher. Топ праворуч: Galvan London

Божа кульбабка

Укладка в стилі 70-х — не та, що з волоссям на проділ, втілення гіпі-шику, — а складна, графічна, що поєднує одразу кілька текстур, — не стане популярною. Але на взір як витвір мистецтва. Поєднувати зі шкіряними тренчами й чобітьми на високих підборах.

Сережки: Saskia Diez

Начіс

Об’ємний начіс на потилиці в поєднанні з рваними пасмами біля обличчя — відсилання до 60-х і легкий натяк на епоху, у якій панувала Брітні Спірс. Варто спробувати — хоча б заради дослідницького інтересу.

Сережки: Sevigné. Комбінезон: Altuzarra

Фото: Ramona Reuter aka Rare Imaging // @_rare.imaging
Макіяж і зачіски: Alex Lexa // @alexlexa_hair
Стиль: Elli Herfellner // @_rare.imaging
Модель: Tiffany Winteler // @tiffanywinteler

Усі аксесуари для волосся — Hickenbick Hair

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.