До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять причин, чому всі люблять принца Вільяма

Принцові Вільяму сьогодні виповнюється 41 рік. І хоча він здається скромнішим від свого брата, у його аристократичній стриманості й вихованні таїться істинна чарівність і клас. Вільям — сучасний принц, який удень рятує людей, а ввечері замовляє китайську їжу й переглядає серіали "Абатство Даунтон" та "Гра престолів". Vogue.ua називає п’ять причин для особливого ставлення до принца Вільяма.

Принц Вільям із сином Джорджем

Він — справжнісінький принц Вельський. А ще герцог Кембриджський, герцог Розесейський і герцог Корнуольський. Він — перший у черзі спадкоємець престолу. Вільям, як член королівської сім’ї, дістав на своє 18-річчя власний герб, створений на основі державного герба Великої Британії.

Реклама
Весілля Принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Вільям — добрий, і в нього чуйне серце. Після великої пожежі в Лондоні Вільям один з перших передав гроші до фонду допомоги постраждалим. Суму не розголошували, але за свідченнями інсайдерів вона становила близько 700 000 фунтів стерлінгів. 2015 року вони з Кейт на один день перекваліфікувалися в брокерів у відповідь на запрошення міжнародної трейдерської компанії ICAP, яка понад 20 років проводить благодійні акції з продажу цінних паперів телефоном із залученням зірок. Тоді Кейт та Вільям закрили угод майже на 500 мільйонів євро. Вторговані гроші спрямували до благодійного фонду SkillForce, який перебуває під патронатом Вільяма.

У нього вже п'ять нагород. Це Орден Підв’язки, Орден Чортополоху, медаль Золотого ювілею королеви Єлизавети II, медаль Діамантового ювілею королеви Єлизавети II та медаль Об’єднаного командування "За досягнення". Погану людину не нагороджуватимуть, навіть якщо вона — принц.

Йому дуже личить військова форма, навіть більше, ніж цивільний одяг. 2006 року Вільям вступив до Королівської військової академії, чим повторив та вшанував кар’єру всіх членів королівської сім’ї з чоловічого боку. Потім він служив у британському полку Королівської кінної гвардії. 2009 року Вільям закінчив Сандгерст зі званням молодшого лейтенанта і вступив до авіашколи КВПС, з якої вийшов зі званням капітана. У складі рятівної бази Королівських ВПС Вільям брав участь у багатьох спецопераціях.

Він гарно танцює. І річ не в тім, що він уміє це робити. Вільям танцює з усією душею, щиро й отримує від цього насолоду. Будь-яка дівчина радо склала б йому компанію, нехай і на кілька хвилин. Але принц уже заангажований до кінця життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.