До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Умі Турман — 53

Американській актрисі Умі Турман сьогодні виповнюється 53 роки. Її кар'єра почалася наприкінці 1980-х з фільмів "Джонні, будь хорошим" і "Небезпечні зв'язки", але всесвітня популярність прийшла до неї трохи пізніше — після знімань у "Кримінальному чтиві" Квентіна Тарантіно, кінострічці 1994 року.

Ума Турман у фільмі "Кримінальне чтиво"

Приблизно в той же час Турман отримала прізвисько "секс-символ для інтелектуалів" — її складна краса не завжди була зрозумілою для широких мас. Той же Тарантіно в інтерв'ю не раз розповідав, що його полонили її великі ступні, все-таки зі зростом 183 сантиметри бути Попелюшкою неможливо. Однак саму актрису подібні порівняння ніколи не бентежили. Її стиль за роки роботи в моді і кіно став настільки рафінованим і витриманим, що і на червоній доріжці, і в реальному житті вона завжди має елегантний вигляд. Ума Турман не любить зайвого — білосніжні сорочки і чорні вузькі штани числяться серед улюблених її речей. Для вечірніх виходів вона також надає перевагу лаконічним силуетам, але іноді може здивувати вибором кольору. Наприклад, у травні 2016-го на балу amfAR з'явилася у сукні Schiaparelli знаменитого відтінку "шокуючий рожевий".

Реклама
Ума Турман в Каннах на балу amfAR, 2016

Vogue.ua вибрав 25 образів іменинниці, які підтверджують, що менше — це завжди краще.

<b>UmaThurmanLooks</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.