До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світова спадщина: колекція Gucci Pre-Fall 2019

Колекція Gucci Pre-Fall 2019 представлена без особливих спецефектів, до яких вже так звикла світова аудиторія. У міланському офісі бренду просто показали лукбук, знятий на тлі археологічних парків в Помпеї і Геркуланумі на півдні Італії. Обидва об'єкти входять до фонду Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Наступного року ці фото видадуть в обмеженому тиражі. Новий альбом задуманий як частина проекту, який демонструє прагнення Gucci підтримувати і просувати об'єкти культурної спадщини по всьому світу.

Gucci Pre-Fall 2019

Лукбук для колекції Gucci Pre-Fall 2019 знімав американський кінематографіст Гармоні Корін, а кожен образ має вигляд закінченого арт-об'єкта, зі своєю власною стилізацією і історією або ж повноцінним костюмом до карколомної кіноісторії. Гострі плечі і благородний оксамит, мерехтлива вишивка і розкішні капелюхи, багатобарвні каптани і пустотливі берети, класичні жакети Gucci і рожеві шовкові спідниці диснеївських принцес – Gucci Pre-Fall 2019 немов чарівна скриня, в якій завжди можна знайти абсолютно несподівані, але завжди дуже потрібні речі.

Реклама
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.