До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибираємо стрижку: головні зачіски 2022 року

Наступного року ми продовжимо надихатись естетикою 1970-х і 1990-х, стригтимемо короткі боб та піксі, а також вибиратимемо між природними відтінками каштанового й романтичним рожевим. Більше про головні зачіски 2022 читайте в матеріалі.

Alessandro Vero / gorunway.com
Мінібоб

У 2022-му році ми попрощаємося з прямим бобом і зустрінемося з його оновленою версією. Навесні, зі слів Альберти Ферретті, ми носитимемо мінібоб – мінімалістичний варіант культової стрижки останніх років. Як альтернативу, можна спробувати боб з великою кількістю шарів, які додадуть стрижці динаміки, свіжості й об'єму.

Реклама
Photo: Alberta Ferretti / Daniele Oberrauch / Gorunway
Поєднаний чубчик

Ми вже казали про повернення чубчика, але наступного року цей елемент стрижки стане головним запитом у салонах. Louis Vuitton пропонують варіант чубчика, що наче зливається з рештою волосся. Але не варто обмежувати себе, тому що варіантів вистачає на будь-який смак. Від довгого і скуйовдженого в стилі 1970-х до більш короткого, прямого і стриманого.

Louis Vuitton /Alessandro Lucioni / Gorunway
Піксі

З цією стрижкою обличчя стає помітнішим. Одними з головних цінностей 2022-го року у стилістичних рішеннях будуть свобода й комфорт, тому однією з найзатребуваніших стрижок стане піксі. Зверніться до стиліста, щоб знайти свій формат цієї стрижки, який пасуватиме вашому обличчю і стилю.

Acne Studios / Filippo Fior / Gorunway
Пряме волосся

На презентації колекції Chanel весна-літо 2022 ми побачили, що ідеально гладеньке пряме волосся повертається. У новому році багато хто обиратиме акуратне волосся без зайвого об’єму. Крім того, його носитимуть із центральним проділом, характерним для багатьох зачісок 2022 року.

Chanel / Alessandro Lucioni / Gorunway
Суперкоротко

Це рішення для сміливих. Як і з піксі, настільки коротка стрижка зробить обличчя помітнішим.

Louis Vuitton / Alessandro Lucioni / Gorunway
Шег

Шег також серед стрижок, з яких ми вибиратимемо у 2022 році. Недбалий стиль 1970-х і зріз, що нагадує свободу і силу, надихне підкреслити свій характер.

Chanel / Alessandro Viero / Gorunway
Червоне дерево

Говорячи про відтінки волосся, які будуть трендовими у найближчі кілька сезонів, почати варто з червоного дерева. Темно-червоний відтінок пасуватиме всім. Джіджі Хадід — одна з тих, хто вже його носить.

Dior / Alessandro Viero / Gorunway
Полунично-рожевий

Стилісти активно прощаються з яскравими еклектичними відтінками волосся, вибираючи натомість ніжніші відтінки — до прикладу, полунично-рожевий. Так, всі, хто хоче урізноманітнити свій образ, можуть вивчити ніжні відтінки улюблених кольорів.

Acielle / Style Du Monde / Gorunway
Темно-русявий

Блонд у 2022 році прагнутиме горіхових відтінків. Цю тенденцію помітили на показах Christian Dior. Ми залишимо позаду світлий блонд, використовуючи щільніші й глибші його відтінки.

Dior / Alessandro Viero / Gorunway
Глянцевий чорний

Матове чорне волосся вже не таке бажане, як раніше. Тепер всі колористи прагнутимуть ідеального чорного, здатного переливаєтися. Адже одна з головних тенденцій року – глянсове волосся.

Acielle / Style Du Monde / Gorunway
Теплий каштановий

Хто не хоче відмовлятися від світлого блонду, можуть спробувати цей відтінок, який також буде одним із головних трендів 2022 року. Теплий каштановий відтінок, відомий як "медовий" або "фундучний", візуально освіжить колір обличчя, яке допоможе мати максимально природній вигляд.

Acielle / Style Du Monde / Gorunway
Темний шоколад

У 2022-му році ми забудемо про шоколадне коричневе і довіримося темнішому відтінку шоколадного. Своєю глибиною він нагадує чорний, проте має елегантнішій і вишуканіший вигляд.

Acielle / Style Du Monde / Gorunway
Святкове укладання

"Сушіння феном" з 1990-х — техніка розчісування, коли волосся витягується вгору, додаючи зачісці об'єму і відкриваючи обличчя. Завдяки цій зачісці волосся стає наче динамічним, рухомим, а образ позбавляється зайвої серйозності. Це ідеальний вибір для святкового сезону.

Getty Images / Ron Galella

Текст: Rebeca Domènech
За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.