До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спершу Кая, тепер Джиджі: густий чубчик справді повертається

Всього кілька місяців тому Джиджі Гадід увірвалася на подіуми з волоссям кольору міді, започаткувавши один з головних трендів року у фарбуванні. Виявляється, то був лише початок експериментів.

Дебютувавши в Instagram з новим, густим чубчиком, модель приєдналася до супермоделі Каї Гербер, яка носить образ, натхнений французьким стилем. Можливо, це перука, але довгий, до вій, чубчик Джиджі дуже їй личить. Ця зачіска увиразнює її світло-блакитні очі.

Реклама

У поєднанні з nude-макіяжем губ у стилі 90-х (контур яких обведений темнішим олівцем для губ), білим жилетом і штанами від H&M, нова зачіска моделі привернула увагу багатьох знаменитостей. Від Джонатана Ван Несса, який сказав, що він "одержимий", до Гелени Крістенсен, що прокоментувала зачіску безліччю сердечок-емоджі. Густий і довгий чубчик Джиджі став гітом. Судячи з того, який ефект справила її остання зміна іміджу, ми всі незабаром спробуємо зробити таку саму. До речі, накладні пасма, що імітують чубчик, можна знайти в Balmain Paris Hair Couture.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.