До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір знаменитостей: весільні сукні відтінку айворі

Другим найпопулярнішим кольором весільної сукні після класичного білого безсумнівно є айворі — поєднання молочного відтінку з жовтим, рожевим або золотистим підтоном. Інакше ще його називають відтінком слонової кістки. Наречені в усьому світі часто віддають перевагу саме м'якому і романтичному айворі у своїх вінчальних образах. Підтвердження цього — весільні сукні принцеси Діани, Іванки Трапм, Вікторії Бекхем, Амаль Клуні, Девон Віндорз і багатьох інших знаменитостей.

Весільна сукня Девон Віндорз

У весільних суконь відтінку слонової кістки є кілька переваг перед білим вінчальним образом, який вважається класикою. Так, ніжний молочний колір має набагато м'якший вигляд порівняно з білосніжним відтінком, а також вигідно поєднується як зі світлою, так і з засмаглою шкірою. Представниці королівських родин, перші леді, аристократки, супермоделі і голлівудські зірки саме у весільних сукнях відтінку айворі вимовляли присягу любові і вірності. Так, королева Летиція вибрала для важливої ​​події атласну сукню з довгими рукавами і ніжною вишивкою, супермодель і колишній "ангел" Victoria's Secret Шанель Іман одягла мереживну сукню Zuhair Murad, а Кейт Мосс зробила ставку на вінчальний образ в пастельному стилі.

Реклама
Весільна сукня Шанель Іман

Меланія Трамп замовила свою весільну сукню у Джона Гальяно, який тоді керував модним домом Christian Dior. Убрання було зшите зі ста метрів молочного атласу і розшите стразами і перлами. Іванка Трамп пішла під вінець у ніжній мереживній сукні, авторства королеви весільної моди Віри Вонг. Vogue.ua зібрав найкрасивіше весільне вбрання відтінку айворі, обране знаменитостями.

<b>Свадебные платья знаменитостей в оттенке айвори</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.