До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найкращих вінтажних образів на весілля друзів за версією зірок

Вінтажні речі стають дедалі популярнішими в усіх аспектах нашого гардероба, і це, безумовно, розумний спосіб знайти вбрання на весілля друзів. Знаменитості протягом багатьох років вибирають архівні речі, як-от Белла ГадідRobertoCavalli чи ПаломаЕльсессерIsseyMiyake. На весіллі Кортні Кардаш'ян і Тревіса Баркера в Портофіно в травні 2022 року весь клан Кардаш'ян-Дженнерз’явився в серії вінтажних образів Dolce & Gabbana, і кожен був підібраний відповідно до стилю. Серед головних переваг вінтажного вбрання на весілля — те, що ймовірність того, що хтось із гостей буде в такому ж, відсутня. Ми зібрали найкращі виходи зірок у вінтажному вбранні на весіллях їхніх друзів.

Кім Кардаш'ян

На весілля репера ChancetheRapper у березні 2019 року Кім одягла лілово-блакитну сукню з мереживною обробкою з колекції Versace весна-літо 1996 року, яку на подіумі представляла Наомі Кемпбелл .

Реклама

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Кейт Мосс

Кейт Мосс відвідала весільний прийом Марка Джейкобса та Чар ДеФранческо в Нью-Йорку в квітні 2019 року у вінтажній бордовій сукні JaniceWainwright.

Кейт Мосс
Кейт Мосс

Белла Гадід

На весілля подруги Лорен Перес у листопаді 2021 року Белла Гадід одягла плаття з принтом у вигляді пір'я з колекції RobertoCavalli осінь-зима 2001/2002.

Белла Гадід
Белла Гадід

Кендалл Дженнер

На весілля своєї сестри Кортні Кардаш'ян і її коханого Тревіса Баркера в Італії Кендалл вбралась у квітковий спідничний комплект з ефектом сепії з колекції Dolce&Gabbana весна-літо 1997 року.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Кайлі Дженнер

Тим часом Кайлі на весіллі Кортні була у вінтажній квітковій сукні D&G, яка датується 1998 роком.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Палома Ельсессер

На весіллі ХлоїСевіньї у травні 2022 року ПаломаЕльсессер була одягнена у вінтажну бежеву сукню IsseyMiyake 1995 року.

Палома Ельсессер
Палома Ельсессер

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.