До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні сукні "ангелів" Victoria's Secret

Раніше ми розповідали про легендарні королівські весільні сукні, а також про вінчальне вбрання знаменитостей, сьогодні ж розглянемо, які образи вибирали "ангели" Victoria's Secret на свої весілля. У найважливіший день життя відомі супермоделі мали не менш ефектний вигляд, ніж на модних подіумах. Вибираючи весільні сукні, дівчата віддавали перевагу таким брендам, як Dior, Zuhair Murad, Vera Wang і Valentino Couture. Vogue.ua зібрав сім найкращих весільних суконь "ангелів" Victoria's Secret — від Міранди Керр до Ани Беатріс Баррос.

Шанель Іман у Zuhair Murad
Міранда Керр

27 травня 2017 року супермодель Міранда Керр і засновник соціальної мережі Snapchat Еван Шпігель стали чоловіком і дружиною. Пара влаштувала приватне весілля в саду своєї оселі в Брентвуді. Як весільний образ дівчина вибрала пишну атласну сукню з довгими рукавами Christian Dior Haute Couture. Дизайнерці Марії Грації К’юрі вдалося втілити всі мрії Міранди в цьому лаконічному й казковому образі, натхненому весільною сукнею Грейс Келлі. Вінчальне вбрання ефектно підкреслив букет конвалій, перламутровий вінок Stephen Jones і мінімалістична фата.

Реклама
Міранда Керр у Dior
Шанель Іман

3 березня 2018 року, після двох років стосунків, супермодель і колишній "ангел" Victoria's Secret Шанель Іман вийшла заміж за футболіста Стерлінга Шепарда. Пара влаштувала закрите святкування для родичів і близьких друзів. Для церемонії одруження наречена вибрала розкішну весільну сукню Zuhair Murad у пудрово-рожевому відтінку. Шанель одягла мереживне вбрання А-силуету з елегантним мінікейпом і глибоким декольте. Волосся Іман зібрала в акуратний жмуток, який прикрасила лаконічною вуаллю.

Шанель Іман у Zuhair Murad
Ліндсей Еллінгсон

Американська модель Ліндсей Еллінгсон, більш відома як колишній "ангел" Victoria's Secret, уже шість років живе в щасливому шлюбі з підприємцем Шоном Клейтоном. Вони зустрічалися впродовж семи років, а 12 липня 2014 урочисто обмінялися обітницями вірності. Таємне весілля відбулося на курорті Palmetto Bluff, розміщеному в місті Блаффтон у Південній Кароліні. Наречена світилася щастям у мінімалістичній весільній сукні силуету "рибка" від французького бренду Sophie Theallet. Сукня з глибоким V-подібним вирізом повторювала всі вигини фігури й підкреслювала довжину ніг.

Ліндсей Еллінгсон у Sophie Theallet
Ана Беатріс Баррос

Ще одна відома супермодель і в минулому одна з "ангелів" Victoria's Secret бразилійка Ана Беатріс Баррос вийшла заміж. Нареченим Ани став грецький мільярдер Карім Ель Сіаті, а саме весілля відбулося на острові Міконос. Наречена вдягла напівпрозору мереживну весільну сукню Valentino Couture в стилі богемної естетики. Особливого шарму дівчині додавала ультрадовга фата. Романтичний весільний образ Ани прекрасно вписався в розкішне весілля на березі морського узбережжя. Серед численних гостей були супермоделі Алессандра Амбросіо, Ізабель Фонтану й Адріана Ліма як подружки нареченої.

Ана Беатріс Баррос у Valentino Couture
Карлі Клосс

Ще одна щаслива подія відбулася в житті американської супермоделі Карлі Клосс. 18 жовтня 2018 вона побралася із Джошуа Кушнером, з яким була в стосунках сім років до шлюбу. Для особливої ​​події Карлі вибрала весільну сукню Christian Dior, яку для неї створила креативна директорка бренду Марія Грація К’юрі. Супермодель вбралася в класичну весільну сукню А-силуету з мереживними рукавами й відкритою лінією ключиць. Завершальним акцентом слугувала невагома довга фата з ніжної сітки.

Карлі Клосс у Dior
Лілі Олдрідж

Супермодель Лілі Олдрідж дефілювала серед "ангелів" Victoria's Secret з 2010 по 2018 рік. Ефектна брюнетка вийшла заміж у 2011 році за засновника рок-групи Kings of Leon Калеба Фолловілла. Церемонія одруження відбулася просто неба на приватному ранчо в Каліфорнії. Лілі випромінювала щастя цього дня. На ній була весільна силуетна сукня-бюстьє з довгим шлейфом від легендарної дизайнерки Віри Вонг. Більше наречених у сукнях Vera Wang дивіться тут.

Лілі Олдрідж у Vera Wang
Катя Григор’єва

2018 рік став періодом весіль серед супермоделей і "ангелів" Victoria's Secret. Так, 3 липня російська модель Катя Григор’єва й футболіст Антон Шунін узяли шлюб. Молодята не стали афішувати весілля й лише згодом з’явилися світлини з радісної події. Катя пішла до вінця у лаконічній весільній сукні з відкритими плечима Zac Posen, яка вдало підкреслила її струнку фігуру.

Катя Григор’єва в Zac Posen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.