До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надя Дорофєєва вийшла заміж в сукні TG Botanical і фаті The Coat by Katya Silchenko

Чутки про те, що Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора та музиканта Мішу Кацуріна, ходили вже з червня цього року, однак тепер стало офіційно відомо, що пара узаконила свої стосунки. Про це закохані повідомили в Instagram, опублікувавши спільний пост: "Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є".

Реклама

На романтичних знімках пара позує у весільних вбраннях і демонструє свої обручки на безіменних пальцях. Для важливої події Надя обрала силуетну сукню в богемному стилі екологічного українського бренду TG Botanical, делікатну вуаль ручної роботи The Coat by Katya Silchenko і ботильйони-табі Maison Margiela. "Мені хотілося простоти, природності. Я просто прийшла на примірку до TG Botanical, тому що побачила цю неймовірну колекцію на Copenhagen Fashion Week, і одразу закохалася в цю сукню. Вона не є весільною, але я зрозуміла, що я саме в ній хочу вийти заміж. По допомогу з фатою я звернулася до Каті Сильченко. Це важливий елемент весільного наряду, і вона мала ідеально доповнити сукню. Фата вийшла абсолютно нестандартна, Катя з командою поєднали в ній різні тканини і фактури, і зробили мені сюрприз — вишили на ній наші ініціали. А завершували образ ботильйони-табі Maison Margiela. Дуже мій образ", — розповідає Надя Дорофєєва.

Тим часом наречений одягнув піджак Maison Margiela, штани вільного крою, білу сорочку, кеди і кепку, яку подарувала йому Надя. "Для Міші ми пошили костюм, який так і не використали. Тому що це було зовсім не його. А хотілося, щоб Міша виглядав як Міша. За два дні до церемонії разом з Танею Немченко підібрали цей образ".

На камерній церемонії були присутні близькі та друзі пари. "Церемонія для мене — найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною. Церемоніймейстером була моя подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалася, але саме завдяки цій щирості, це й було так чуттєво і потужно. Це було єднання", — каже співачка.

Фото: Andrew Grey

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.