До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоловічі пуховики сезону осінь-зима 2021/2022

Пуховик — такий самий невід'ємний атрибут зими, як і скарги на неймовірний холод. Але коли на вулиці температура опускається нижче нуля і ви відчуваєте, що ваші кінцівки настільки замерзли, що ось-ось відпадуть — у цю мить варто подякувати містеру Едді Бауеру за створення пуховка.

Едді Бауер був відомим американським творцем верхнього одягу, який першим розробив куртку з качиного пуху та стьобаних тканин після того, як сам мало не замерз під час риболовлі. І той факт, що це було зроблено ще у 1930-х роках, доводить, наскільки практичною й позачасовою пухова куртка залишається досі.

Реклама

Очевидно, що за всі ці роки було представлено безліч різних варіацій пуховика, але концепція значною мірою залишилася незмінною. Сьогодні пухові куртки бувають усіляких силуетів, з інноваційних тканин, різних кольорів та різні завдовжки. Шукаєте ви ефектний зимовий одяг чи щось для гірської пригоди — ми вибрали найкращі пуховики, щоб ви почувалися затишно й стильно у холодну пору року.

Цього сезону всі, починаючи від спортивних та вуличних брендів, таких як Nike та The North Face, і завершуючи модними Домами, як-то Gucci й Prada, представили у своїх колекціях пуховики. Немає необхідності жертвувати своїм вимогливим почуттям стилю на користь зручності. Головне — зрозуміти, які функції має виконувати ваша куртка.

По-перше, вам варто врахувати різні фактори, до прикладу, як пуховик функціонуватиме в різних умовах, у яких ви збираєтеся його використовувати. Якщо ви купуєте куртку, наповнену гусячим або качиним пухом, майте на увазі, що вона має бути водонепроникною, адже дощ і сніг швидко перетворять наповнювач на збиті грудки і про тепло вже не йтиметься.

Якщо ви використовуєте куртку для прогулянок на свіжому повітрі, синтетичний утеплювач забезпечує чудову рухливість, тепло та повітропроникність під час підйомів, спусків або висотних походів. Такі куртки також добре підходять для переходів у різних умовах і, як правило, їх легше зберігати. Синтетика менш екологічна, проте останнім часом компанії почали представляти стійкіші матеріали, які не шкодять довкіллю й виконують заявлені функції — зберігають тепло та забезпечують комфорт у холодну погоду.

<b>Men_Puffer_Jackets_Fall_21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.