До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має київський бутик Prada після оновлення

Італійський модний Дім Prada представив свій оновлений магазин у Києві.

У магазині, що займає загальну площу 442 квадратних метра на двох рівнях, тепер представлено жіночі та чоловічі колекції одягу, вироби зі шкіри, взуття, прикраси та аксесуари.

Реклама

Інтер'єр прикрашений знаковими елементами бренду, як-то мармурова підлога в чорно-білу клітинку, натхненна першим магазином Prada в Галереї Vittorio Emanuele II в Мілані, і впізнавані пастельно-зелені тони. Останні інтерпретовані у вигляді полиць та ящиків, де представлені аксесуари, шарфи, головні убори, обідки, парфумерія та біжутерія.

Дизайн чоловічої зони виконано у свіжому та невимушеному стилі: тут розмістили зелені полиці та ящики з пофарбованої парусини з металевими деталями. Металеві столи чергуються з дерев'яними та плексигласовими дисплеями, поєднуючи класичні та сучасні матеріали для нової інтерпретації стилю Prada.

Перший поверх повністю присвячений жіночій колекції одягу зі спеціальною зоною, відведеною для прикрас: світлий килим на підлозі, зелені стіни з парусини та італійські дизайнерські стільці 1950-х років із зеленого оксамиту роблять обстановку особливо затишною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.