До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 чоловіків, які завжди мають незвичайний вигляд на червоних доріжках

Знамениті чоловіки стають дедалі сміливішими на червоних доріжках і замість класичних чорних костюмів-трійок вибирають найнезвичайніше вбрання. У модному арсеналі найбільш підприємливих знайдеться все: від незвичайних аксесуарів до суконь і комбінезонів, усипаних стразами.

Lil Nas X
Lil Nas X на церемонии VMA 2021Lil Nas X на церемонії VMA 2021

Lil Nas X регулярно порушує канони дрескоду офіційних заходів. У вересні 2021 року репер вийшов на червону доріжку VMA в кастомізованій бузковій сукні Atelier Versace. Кілька днів потому на Met Gala 2021 він з'явився відразу в трьох різних убраннях — усі вони також були розроблені спеціально для музиканта Італійським Домом Versace. Якщо і є людина, яка не боїться ризикувати зі своїм вбранням, так це Lil Nas X.

Реклама
Lil Nas X на Met Gala 2021Lil Nas X на Met Gala 2021
Тімоти Шаламе
Тимоти Шаламе на церемонии вручения премии Тімоті Шаламе на церемонії вручення премії "Золотий глобус", 2019

Молодого актора Тімоті Шаламе часто вважають найстильнішим чоловіком на червоних доріжках. Це можна пояснити його любов'ю до моди й тим, що під час кожного свого виходу на червону доріжку він перевершує самого себе. Все почалося з 76-ї церемонії вручення премії "Золотий глобус". Тоді Шаламе з'явився на червоній доріжці в образі Louis Vuitton авторства Вірджіла Абло, головним елементом якого стала блискуча збруя. З того часу Шаламе наважився надягти перламутровий костюм Haider Ackermann, толстовку з лелітками Louis Vuitton, комбінезон з бризками фарби S.R. STUDIO. LA. CA. і ще дюжину чудового вбрання.

Тимоти Шаламе во время Венецианского кинофестиваля, 2019Тімоті Шаламе під час Венеційського кінофестивалю, 2019
Біллі Портер
Билли Портер на церемонии вручения премии Біллі Портер на церемонії вручення премії "Оскар", 2019

Квір-ікона Біллі Портер, який зіграв головну роль у серіалі "Поза" Раяна Мерфі, завжди виділяється серед усіх. Його індивідуальність проявляється у величному й грандіозному вбранні, яке він щоразу надягав на червоні доріжки упродовж останніх двох років. Портер часто з'являється на заходах у зшитих на замовлення сукнях. Один із найяскравіших його образів був створений дизайнером Крістіаном Сиріано для церемонії вручення премії "Оскар" у 2019 році. Неможливо забути і його неймовірний образ у дусі Стародавнього Єгипту для Met Gala 2019.

Билли Портер на Met Gala 2019Біллі Портер на Met Gala 2019
Гаррі Стайлс
Гарри Стайлс на Brit Awards 2021Гаррі Стайлс на Brit Awards 2021

У 27 років Гаррі Стайлс може похвалитися тим, що він став першим чоловіком, що потрапив на обкладинку американського Vogue. За допомогою свого вбрання на червоних доріжках британський музикант культивує образ, який відкидає ґендерні ролі. Стайлс революціонізує моду. Як він пояснив у своєму інтерв'ю Vogue: "Щоразу, коли ви зводите бар'єри у своєму житті, ви просто обмежуєте себе. Я волію не звертати уваги на те, що якісь речі можуть вважатися жіночими, а якісь чоловічими. Я просто отримую задоволення від того, що надягаю різний одяг, і тим самим розширюю свої можливості і свідомість".

Гарри Стайлс во время выступления, 2019Гаррі Стайлс під час виступу, 2019
Джаред Лето
Джаред Лето на показе Gucci весна-лето 2020Джаред Лето на показі Gucci весна-літо 2020

Як і Гаррі Стайлс, американський актор Джаред Лето любить грати з ґендерними нормами і демонструвати яскраві й сміливі образи. Його останні модні виходи були пов'язані з фільмом "Дім Гуччі", в якому він виконує одну з головних ролей. Під час одного з прем'єрних показів Лето з'явився на червоній доріжці у темно-зеленому оксамитовому костюмі і з сумкою у формі серця з колекції Gucci Aria, випущеною у квітні 2021 року. Рецепт успіху Джареда — залишатися самим собою.

Джаред Лето на премьере фильма Джаред Лето на прем'єрі фільму "Дім Гуччі", 2021

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.