До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші моменти на Met Gala 2021

Від появи Тімоті Шаламе, що викликав істерику фанатів, до поцілунку Дженіфер Лопес і Бена Аффлека в масках — увечері 13 вересня на балі Інституту костюма Met Gala 2021 було багато моментів, про які ми ще не скоро забудемо.

Тімоті Шаламе спричинив ажіотаж
Тимоти Шаламе прибывает на Met Gala 2021Тімоті Шаламе прямує на Met Gala 2021

Більшість знаменитостей намагаються вирізнитися під час прибуття на червону доріжку Met Gala. Але цього року Тімоті Шаламе, здається, перевершив усіх. Молодий актор транслював у прямому ефірі в Instagram свою прогулянку 5-ю авеню до Метрополітен-музею. Природно, натовпи фанатів швидко впізнали кінозірку, що з’явилася на заході в костюмі Haider Ackermann і кедах Converse, спричинивши ажіотаж, який востаннє зчиняли тільки The Beatles.

Реклама
Де-факто тема ночі — оспівування талановитих спортсменів

На червоній доріжці Met Gala 13 вересня було майже стільки ж американських спортсменів, як і на Олімпіаді в Токіо. Після прибуття легенди тенісу й співголови Met Gala 2021 року Наомі Осаки, на червоній доріжці з’явилася гімнастка Ніа Денніс у комбінезоні Adidas by Stella McCartney під музичний супровід оркестру Brooklyn United Marching Band на задньому плані. Зірка футболу Меган Рапіно приїхала на бал у червоно-біло-синьому костюмі Sergio Hudson, а Сіара вшанувала свого чоловіка, американського футболіста Рассела Вілсона, вдягнувши блискучу зелену футболку-сукню НФЛ у комплекті з підхожою сумочкою у формі футбольного м’яча й переможним кільцем Super Bowl Вілсона. Однак ніхто не зрівнявся із Сімоною Байлз, що завітала на бал у сукні, вкритій кристалами Swarovski.

Наоми Осака на Met Gala 2021Наомі Осака на Met Gala 2021
Вагомі питання

Вищезгадана Сімона Байлз і модель Precious Lee вразили вагою свого вбрання. Срібна сукня Байлз, інкрустована кристалами Swarovski, бренду AREA важить 40 кг. Попри те, що гімнастка впевнено демонструвала свої сили, щоб залишатися у вертикальному положенні в такій сукні, все-таки їй довелося скористатися допомогою команди із шести осіб, щоб піднятися сходами. Модель Precious Lee, що також з’явилася в сукні AREA, з дивовижною елегантністю несла ношу у вигляді кристалів загальною вагою в 45 кг.

Симона Байлз на Met Gala 2021Сімона Байлз на Met Gala 2021
Напоказ vs Інкогніто
Ким Кардашьян на Met Gala 2021Кім Кардаш’ян на Met Gala 2021

Першим, хто спробував приховати свою ідентичність від публіки, був Еван Мок з "Пліткарки", який піднявся сходами Метрополітен-музею у вінтажній шкіряній масці Thom Browne, що повністю приховувала його обличчя. Однак саме Кім Кардаш’ян справді взяла на себе зобов’язання зберігати свою особистість у таємниці, одягнувши костюм Balenciaga, що вкрив її з голови до п’ят чорною тканиною. На протилежному кінці спектра Кендалл Дженнер з’явилася в "голій" сукні Givenchy, створеній за мотивами вбрання Одрі Гепберн у фільмі "Моя прекрасна леді", а Зої Кравіц — у прозорій кришталевій кольчузі та стрингах Saint Laurent. Ірина Шейк також вийшла до гостей у прозорій сукні Moschino, акуратно розшитій квітами.

Зои Кравиц на Met Gala 2021Зої Кравіц на Met Gala 2021
Політика й зірки
Александрия Окасио-Кортез на Met Gala 2021Александрія Окасіо-Кортез на Met Gala 2021

Тільки Александрія Окасіо-Кортез могла з’явитися на Met Gala в сукні Brother Vellies, прикрашеній написом Tax the Rich ("Оподаткуємо багатіїв"). А її колега-конгресвумен Керолайн Б. Мелоні вбралася в сукню з накидкою в кольорах руху суфражисток, розписану заявами про підтримку ратифікації Поправки про рівні права. А як щодо інших зірок, які проживають за межами Вашингтона? Ден Леві з "Шіттс Крік" співпрацював з Джонатаном Андерсоном з Loewe, щоб створити костюм, який оспівував "стійкість, любов і радість" квір-спільноти, а Кара Делевінь попросила Марію Грацію К’юрі з Dior зробити сміливий топ з промовистим написом "Peg the Patriarchy" ("До дідька патріархат").

Кара Делевинь на Met Gala 2021Кара Делевінь на Met Gala 2021
Поповнення в зірковому сімействі Chanel

Після захопливої перемоги у фіналі US Open казковий тиждень Емми Радукану в Нью-Йорку продовжився на Met Gala. Зірка тенісу й новоспечене національне надбання, Радукану зайняла місце в команді Chanel, приєднавшись до найкращих представників Молодого Голлівуду й амбасадорів бренду — Лілі-Роуз Депп, Вітні Пік, Маргарет Кволлі й Крістен Стюарт — для фото. Емма ідеально вписалася в групу зі своїм чорно-білим ансамблем з колекції Chanel Resort 2022.

Лили-Роуз Депп, Уитни Пик, Маргарет Куэлли, Кристен Стюарт и Эмма Радукан на Met Gala 2021Лілі-Роуз Депп, Вітні Пік, Маргарет Кволлі, Крістен Стюарт й Емма Радукану на Met Gala 2021
Особливі аксесуари

На Met Gala 2021 року завітало надзвичайно багато гостей з дещо дивними аксесуарами. Кім Петрас з’явилася в сукні Collina Strada, а на грудях у неї був гігантський пластмасовий кінь. Гантер Шафер з "Ейфорії" поєднала вбрання Prada з блискучим аксесуаром у вигляді павука, що закривав усе її обличчя. Френк Оушен вийшов на червону доріжку із зеленим роботизованим немовлям. А Граймс крокувала крізь натовп з мечем.

Фрэнк Оушен на Met Gala 2021Френк Оушен на Met Gala 2021
Поцілунок "Бенніфер"

Звісно, будь-який світський захід не минає без гарних поцілунків знаменитих пар. Цього разу в центрі уваги опинилися Джей Ло і Бен Аффлек. Вони, не соромлячись, демонстрували свої почуття й цілувалися перед камерою навіть у масках.

Дженнифер Лопес и Бен Аффлек на Met Gala 2021Дженніфер Лопес і Бен Аффлек на Met Gala 2021
Lil Nas X наслідував Леді Ґаґу
Lil Nas X на Met Gala 2021Lil Nas X на Met Gala 2021

Після церемонії вручення музичної премії MTV Video Music Awards 2021 американський репер Lil Nas X дебютував на Met Gala зі ще вигадливішим образом. Одягнений повністю в золоті шати Versace, репер прибув на бал у королівській оксамитовій накидці. Потім він зняв її, щоб продемонструвати світловідбивні обладунки під нею. А відтак зняв і їх, щоб показати свій останній образ — усипаний кристалами комбінезон. Lil Nas X сказав репортерам, що зміна образів символізувала його "вихід зі своєї шкаралупи" за останній рік. Образ репера порівняли з убранням Леді Ґаґи Met Gala 2019, що складався із чотирьох частин.

Джастін Бібер завершив Met Gala несподіваним виступом
Джастин Бибер выступает на Met Gala 2021Джастін Бібер виступає на Met Gala 2021

Met Gala 2021 — це свято як американської моди, так і молодих креативників. Тому вечір 13 вересня закінчився відповідно — сюрпризом, що його влаштував принц попмузики Джастін Бібер. Відразу після тріумфального вечора на VMA, під час якого він здобув звання "Артиста року", 27-річний співак вийшов на сцену в Метрополітен-музеї, щоб виконати чотири свої гіти, серед яких були "Lonely", "Hold On", "Anyone" і, єдиний і неповторний, "Baby".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.